BU HAFTAKİ PROGRAMseroberto demiş ki:canavar bir yıl sizlerle olsun!!!
nonsleeper demiş ki:benim unutamayacağım bir yılbaşı gecesiydi, herkesin yeni yılını tekrar ve tekrar kutluyorum,
bu arada yılbaşında yaptığımız yarışmada ödül bence "emre" adlı yarışmacının hakkıydı, biraz haksızlık oldu galiba 🙂
ssoresown demiş ki:dün gece çok güzeldi arkadaşlar 🙂 ama "i will" çalacaktınız diye okumuştum bi ara bu sayfalarda. dün tamamını izleyemedim programın ama büyük bölümünde çalmadınız. şarkıyı çalmıyosanız bi daha izmire gelişimde izlemeyecem valla sizi 😀
başarılar...
ayhannn demiş ki:gerçekten çok güzel bi yılbaşı gecesiydi, çok teşekkür ediyorumm ama bence torpil yoktu yaaa 1. olanaa,hakkıyla 1. oldu işte...🙂🙂🙂
çok teşekkürlerrr🙂🙂cirkefinbascisi demiş ki:ayhannn demiş ki:gerçekten çok güzel bi yılbaşı gecesiydi, çok teşekkür ediyorumm ama bence torpil yoktu yaaa 1. olanaa,hakkıyla 1. oldu işte...🙂🙂🙂
bu arad biraz geç oldu ama bencede sen hakkınla kazandın o viskiyi...
sinaps demiş ki:arkadaşlar ben sizi "das nacht" da dinledim.siz de bizim hocaları ilk defa izlediniz heralde 🙂
iyi vakit geçirdik.vielen danke
darken_blacken demiş ki:muse herşeyiyle çok başarılı bir yorum olmuş..
bu arada Special -K için, bugün git haftaya gel memur zihniyetiyle merakla bekliyoruz 🙂 lafım meclis dışıdır 😉