s_hifty demiş ki:he man ve şirinleri bir arada görünce aklıma geldi samanyolu tv de bi aralar bu iki filmi değiştirmişlerdi bildiğiniz üzere dinci bir kanal bunlarda he man in ünlü ''gölgelerin gücü adına'' lafını ''allahım sen bana güç ver'' olarak değiştirmişlerdi 🙂 şirinleride bir şirin şirin baba nerde diye soruyordu diğeride cuma ya gitti diyorsu 🙂) şirine baş örtülüydü falan 🙂
evet abi. bende hatırlıyorum onu. küçük robotları vardı herkezin ve dövüşüyorlardı. pokemon gibi. ama hayatta hatırlayamam. sadece bi kaç sahne hatırlayabiliyorum.darthseth demiş ki:daisuke_ishiwatari demiş ki:darthseth demiş ki:ya ne iyi oldu hatırlattınız g.i joe you ya 😛sevindim sarhos sarhos.
bu arada bi allahın kulu çıksa da su robopt filminin ismini hatırlasa
ayrıca prens valiant vardır bir de onu seven ama onun aşık olmadığı bir hatun neydi ismi?
dunyada geçiyor ha trt de kuçukken lazerion vardı o olabilir dunyada bi robot aydaki insanlara kotulere karsı savasırlardı duyadaki robot her seferinde zorda olsa kazanırdı ki trt son bolumunu yayınlamamıstı çizgifilmin çok sinir olmustum ellerinde yoktu her halde o son bolum robotu bi eleman kullanırdı iki arkadası daha vardı baska bisi olamaz biraz daha açıklarsan ne olduğunu tam kestirebilirim beynini zorla biraz bende izlediğin seyin ismini soyliyim sana....
hayır alakası yok. bu daha çok oyuncak robotların döğüşü üzerineydi.. hani beyaz bir robotu olan çocuk vardı.zamanla robotla çocuk arasında bir tür iletişim oluyordu. bunlar robot döğüşleri yapıyorlardı. böcek çeşitlerindeki robotlardan bir ton başka robota kadar hersey vardı.
neyse hatırlamak zor.
premature_boy demiş ki:evet abi. bende hatırlıyorum onu. küçük robotları vardı herkezin ve dövüşüyorlardı. pokemon gibi. ama hayatta hatırlayamam. sadece bi kaç sahne hatırlayabiliyorum.darthseth demiş ki:daisuke_ishiwatari demiş ki:darthseth demiş ki:ya ne iyi oldu hatırlattınız g.i joe you ya 😛sevindim sarhos sarhos.
ayrıca prens valiant vardır bir de onu seven ama onun aşık olmadığı bir hatun neydi ismi?
dunyada geçiyor ha trt de kuçukken lazerion vardı o olabilir dunyada bi robot aydaki insanlara kotulere karsı savasırlardı duyadaki robot her seferinde zorda olsa kazanırdı ki trt son bolumunu yayınlamamıstı çizgifilmin çok sinir olmustum ellerinde yoktu her halde o son bolum robotu bi eleman kullanırdı iki arkadası daha vardı baska bisi olamaz biraz daha açıklarsan ne olduğunu tam kestirebilirim beynini zorla biraz bende izlediğin seyin ismini soyliyim sana....
hayır alakası yok. bu daha çok oyuncak robotların döğüşü üzerineydi.. hani beyaz bir robotu olan çocuk vardı.zamanla robotla çocuk arasında bir tür iletişim oluyordu. bunlar robot döğüşleri yapıyorlardı. böcek çeşitlerindeki robotlardan bir ton başka robota kadar hersey vardı.
neyse hatırlamak zor.
www.animeheaventr.com adresine uye ol ordakiler biliyordur belki mutlaka biri hatırlar ordakilerin çoğu izlediklerinin ismini bilirler ..darthseth demiş ki:premature_boy demiş ki:evet abi. bende hatırlıyorum onu. küçük robotları vardı herkezin ve dövüşüyorlardı. pokemon gibi. ama hayatta hatırlayamam. sadece bi kaç sahne hatırlayabiliyorum.darthseth demiş ki:daisuke_ishiwatari demiş ki:darthseth demiş ki:ya ne iyi oldu hatırlattınız g.i joe you ya 😛sevindim sarhos sarhos.
neyse hatırlamak zor.
Hay ağzını öpeyim.. ya da dur öpmeyeyim 😀 bir de ismini hatırlasam.. Çok güzel olacak.
valla hergün izlerdim onu. tekrar tekrar.
hatta o sıralar almanyaya giden bir amcamız vardı ne istersin dönüşte demişti bana..
bende o robottan istemiştim 😀
daisuke_ishiwatari demiş ki:www.animeheaventr.com adresine uye ol ordakiler biliyordur belki mutlaka biri hatırlar ordakilerin çoğu izlediklerinin ismini bilirler ..darthseth demiş ki:premature_boy demiş ki:evet abi. bende hatırlıyorum onu. küçük robotları vardı herkezin ve dövüşüyorlardı. pokemon gibi. ama hayatta hatırlayamam. sadece bi kaç sahne hatırlayabiliyorum.darthseth demiş ki:daisuke_ishiwatari demiş ki:darthseth demiş ki:ya ne iyi oldu hatırlattınız g.i joe you ya 😛sevindim sarhos sarhos.
neyse hatırlamak zor.
Hay ağzını öpeyim.. ya da dur öpmeyeyim 😀 bir de ismini hatırlasam.. Çok güzel olacak.
valla hergün izlerdim onu. tekrar tekrar.
hatta o sıralar almanyaya giden bir amcamız vardı ne istersin dönüşte demişti bana..
bende o robottan istemiştim 😀