eretzvaju evil zone diye bir oyun vardı anime oyunu metal muzikleri vardı guzel hatırlayan varmı o oyunun filmi yapılıyomus biraz geç kaldılar ama olsun bekliyoruz
daisuke_ishiwatari demiş ki:darthseth demiş ki:ya ne iyi oldu hatırlattınız g.i joe you ya 😛sevindim sarhos sarhos.
bu arada bi allahın kulu çıksa da su robopt filminin ismini hatırlasa
ayrıca prens valiant vardır bir de onu seven ama onun aşık olmadığı bir hatun neydi ismi?
dunyada geçiyor ha trt de kuçukken lazerion vardı o olabilir dunyada bi robot aydaki insanlara kotulere karsı savasırlardı duyadaki robot her seferinde zorda olsa kazanırdı ki trt son bolumunu yayınlamamıstı çizgifilmin çok sinir olmustum ellerinde yoktu her halde o son bolum robotu bi eleman kullanırdı iki arkadası daha vardı baska bisi olamaz biraz daha açıklarsan ne olduğunu tam kestirebilirim beynini zorla biraz bende izlediğin seyin ismini soyliyim sana....
darthseth demiş ki:daisuke_ishiwatari demiş ki:darthseth demiş ki:ya ne iyi oldu hatırlattınız g.i joe you ya 😛sevindim sarhos sarhos.
bu arada bi allahın kulu çıksa da su robopt filminin ismini hatırlasa
ayrıca prens valiant vardır bir de onu seven ama onun aşık olmadığı bir hatun neydi ismi?
dunyada geçiyor ha trt de kuçukken lazerion vardı o olabilir dunyada bi robot aydaki insanlara kotulere karsı savasırlardı duyadaki robot her seferinde zorda olsa kazanırdı ki trt son bolumunu yayınlamamıstı çizgifilmin çok sinir olmustum ellerinde yoktu her halde o son bolum robotu bi eleman kullanırdı iki arkadası daha vardı baska bisi olamaz biraz daha açıklarsan ne olduğunu tam kestirebilirim beynini zorla biraz bende izlediğin seyin ismini soyliyim sana....
hayır alakası yok. bu daha çok oyuncak robotların döğüşü üzerineydi.. hani beyaz bir robotu olan çocuk vardı.zamanla robotla çocuk arasında bir tür iletişim oluyordu. bunlar robot döğüşleri yapıyorlardı. böcek çeşitlerindeki robotlardan bir ton başka robota kadar hersey vardı.
neyse hatırlamak zor.