Haku demiş ki:İzlediğim çizgi filmler
Samurai-X adı altında yayınlanan Rurouni Kenshin olarak bilinen Ünlü Anime Serisi
geçen dönem kanal d'de yayınlanırken onun yüzünden derse geç kalıyodum hep🙂 ama dvd serisi tv serisinden daha da güzel.çok hüzünlü ya!!
BurockandRoll demiş ki:Bi aralar Saber Rider diye bir çizgi film vardı hatırlar mısınız?Türkçe adını hatırlamıyorum ama müziği hala kulağımda...
s_hifty demiş ki:he man ve şirinleri bir arada görünce aklıma geldi samanyolu tv de bi aralar bu iki filmi değiştirmişlerdi bildiğiniz üzere dinci bir kanal bunlarda he man in ünlü ''gölgelerin gücü adına'' lafını ''allahım sen bana güç ver'' olarak değiştirmişlerdi 🙂 şirinleride bir şirin şirin baba nerde diye soruyordu diğeride cuma ya gitti diyorsu 🙂) şirine baş örtülüydü falan 🙂
Atalay demiş ki:CatDog (CNBC)... çok severim. Esprileri keyifli ve yenilikçi. Simpsons da (CNBC)bir aralar iyiydi artık sarmıyor.
Zythum demiş ki:s_hifty demiş ki:he man ve şirinleri bir arada görünce aklıma geldi samanyolu tv de bi aralar bu iki filmi değiştirmişlerdi bildiğiniz üzere dinci bir kanal bunlarda he man in ünlü ''gölgelerin gücü adına'' lafını ''allahım sen bana güç ver'' olarak değiştirmişlerdi 🙂 şirinleride bir şirin şirin baba nerde diye soruyordu diğeride cuma ya gitti diyorsu 🙂) şirine baş örtülüydü falan 🙂
Bir ark.ım daha söyledi bunu... E ilginç...