Roth-Azad demiş ki:Çaktırmadan araya da Hentai sokuşturmuş arkadaş 😉
Böyle üzerlerinden sarkan kıyafetleri vardı. çok komik konuşurlardı. Hatırladım galiba ben onu çok severdim ya 😀 Bak yıllardır unutmuşum hiç aklımda yoktu...esraa demiş ki:hbbde bi çizgi film vardı böyle şarkıcı sincaplar falan vardı. üç taneydiler.entari giyerlerdi falan kimse bilmiyo o çizgi filmi bilen var mı?hbb kapandıktan sonra hiç izleyemedim bi daha.hala kahvaltı yaparken en büyük zevkim ağzımdan lokmaları düşüre düşüre çizgi film izlemektir🙂)
esraa demiş ki:hbbde bi çizgi film vardı böyle şarkıcı sincaplar falan vardı. üç taneydiler.entari giyerlerdi falan kimse bilmiyo o çizgi filmi bilen var mı?hbb kapandıktan sonra hiç izleyemedim bi daha.hala kahvaltı yaparken en büyük zevkim ağzımdan lokmaları düşüre düşüre çizgi film izlemektir🙂)
ehaha benden duymuş olma ama yakında filmi gelecekCrazyFruit demiş ki:thundercats vardı bir aralar çok severdim hiç kaçırmazdım valla......
darthseth demiş ki:ya ne iyi oldu hatırlattınız g.i joe you ya 😛sevindim sarhos sarhos.
bu arada bi allahın kulu çıksa da su robopt filminin ismini hatırlasa
ayrıca prens valiant vardır bir de onu seven ama onun aşık olmadığı bir hatun neydi ismi?