DamnationGame demiş ki:Fransız yapımı bir pisikopatlık örneği CLEMENTINE...
Annesi yoktu, ayakları sakattı ve tekerlekli sandalyedeydi, I. Dünya savaşı sıralarında gösteri uçuşları yapan pilot bir babası vardı, Maymut isimli olmadık şekillere giren ve Clementine'i öldürmek isteyen alevden bir adam vardı (işte en korkunç olanı ve çoğumuzun o yaşta hayatını kaydıran bu karakterdi), Clementine'i koruyan saçları değişik renklerde -yanılmıyorsam bir yarısı MOR RENKTE- olan Hemera diye uçan kürede gezen bir büyücü kadın vardı.
silent_guitar demiş ki:Kevin Bacon'ın başrol oynadığı, geçen yıla kadar zırt pıtr star kanalında gösterilen, minnoş bir abd kasabasındaki önce deprem sanılan 3 dev sürüngenin milleti çatılara çıkardığı filmi mi diyorsun? 8 yıllık filan o film. Bi daha versinler, bi daha izlerim 8O
Yerden yüksek oyunu gibi..
ezan sesi benimde çocukluk kabusumdu bi dönem sürekli sabah ezanından bir iki dakika önce hiç bi neden yokken uyanırdım ortalıkta hiç ses olmazdı sonra bi ezan sesi acayip korkardm nedenini bilmiyorum ama sabah ezanları hala ürkütür beni çocukluktan kalan bişey sanırım...tinklebell demiş ki:en büyük korkum ezan sesiydi, ayrıca gece cami falan görmeye dayanamıyordum. birde yaklaşık bir ay boyunca devamlı tekrarını gördüğüm bir rüya vardı(elbetteki korkunç), kimseyle paylaşmamıştım gördüğümü ama bazı geceler uyumak istemiyorum artık diye ağlıyordum :?