Slaytanic demiş ki:bırak abi coluk cocuk forumlarında duyduklarını yazıyor. geçen girdim öyle bir foruma adını yazmayayım, adam demişki hem aktif hem pasif manyetik kullanırsan gitar bozulur!!!! valla öldüm gülmekten sapı mı atıyor devreler mi yanıyor 🙂 🙂
gerçi aktif manyetik deyince adam yerine koyuyorlar millet kapaklı manyetik dediği için 🙂 valla bu foruma gözümüz gibi bakmak lazım öbürlerinin hali felaket
edit: x-custom ismi yavuz isimli arkadaş ve benzerlerini keklemek için konmuş karizma bir model ismi. tabiki custom gitarla alakası falan yok.
haklısın slaytanic daha ne diyim ben ya bak x-custom ın custom imalathanesinde üretilenide varmış daha neler ögrenizcez kim bilir 😆 gülüyorum filan ama gözünüzü sevim kulaktan dolma çocukca bilgilerle gelmeyin şu aktif pasif olayınada koptum ya nedir o ya aktifi pasifle kullanınca gitar patlıyormuki 😀 hey allahım ya araştırmayı sevmeyen bi millet oldugumuz nasıl ortada biri çıkıp böle diyor 50 kişide ona inanıyor hadi bakalım adamı artık o fikrinden caydırabilirsen caydır, sanki biz yalan söylüyoruz insan bi araştırır ya!!!