yjm demiş ki:Haçın kaldırılması ve bu gibi yerlerde kullanılmaması çok doğru bencede,tüm semavi dinlere ve dolayısıylada sembollerine ki aslında semavi dinlerin sembolleri olmaz bu semboller insanlar tarafından oluşturulur ki zaten haçta oyle ama din vs benzeri şeyleri müzik enstrümanlarının üzerine yaparak veya herhangi başka bir yerde amacı dışında kullanarak harcamak,gereksiz ve faydasızdır zaten ve tabiki de anlamsızdır 🙂
rastansaga demiş ki:turke01 demiş ki:EVL K-6, bi de X-11 hoşuma gitti. Görünüm olarak tabi.
Resimdeki X-11'in rengi benim pek hoşuma gitmedi kırmızı çok dandik durmuş. Ama bunun siyahı falan güzel durur baya gibime geliyor.
01 demiş ki:rastansaga demiş ki:turke01 demiş ki:EVL K-6, bi de X-11 hoşuma gitti. Görünüm olarak tabi.
Resimdeki X-11'in rengi benim pek hoşuma gitmedi kırmızı çok dandik durmuş. Ama bunun siyahı falan güzel durur baya gibime geliyor.
Benim sahibi olduğum x-11 in rengide siyah,akçaağaç kaplama ve siyah renk birleşince muhteşem bir görüntü olmuş,e zaten tasarım süper...
rastansaga demiş ki:01 demiş ki:rastansaga demiş ki:turke01 demiş ki:EVL K-6, bi de X-11 hoşuma gitti. Görünüm olarak tabi.
Benim sahibi olduğum x-11 in rengide siyah,akçaağaç kaplama ve siyah renk birleşince muhteşem bir görüntü olmuş,e zaten tasarım süper...
Yeni modeldeki inlay leri biraz Jackson dan araklamışlar ama olsun 🙂