atar..
deliturko demiş ki:işte budur oscarlık hikaye budur 8) 8)
alın abi ayıpsınız bölüşün bunu 😆 cüri tanıdıkthunderhead demiş ki:deliturko demiş ki:işte budur oscarlık hikaye budur 8) 8)
juridekiler marka fanatizmi yapip 'bu film cortla alakali buna odul verilmez' demezse en iyi yardimci aktor oscarina adayim. 😆
_SphinX_ demiş ki:Peki _u aktif kasa dümesi ile ilgili ne diyorsunuz ?
VE Cortun orjinal parças1n1 sipari_ edebilirmiyim?
anti-social demiş ki:alın abi ayıpsınız bölüşün bunu 😆 cüri tanıdıkthunderhead demiş ki:deliturko demiş ki:işte budur oscarlık hikaye budur 8) 8)
juridekiler marka fanatizmi yapip 'bu film cortla alakali buna odul verilmez' demezse en iyi yardimci aktor oscarina adayim. 😆
end diii oskır gos tuuuuuuuuuuu deliturko enttt tandırhedddd,for deyır saportink pörformıns in Kortmın sagaaaaaa
![]()
deliturko demiş ki:anti-social demiş ki:alın abi ayıpsınız bölüşün bunu 😆 cüri tanıdıkthunderhead demiş ki:deliturko demiş ki:işte budur oscarlık hikaye budur 8) 8)
end diii oskır gos tuuuuuuuuuuu deliturko enttt tandırhedddd,for deyır saportink pörformıns in Kortmın sagaaaaaa
![]()
ben kazandım ben kazandım huhahahaha cort farbrikasını bir ortağı olaraktan bu yıl bitene kadar cort gitar alanalara cortman imzalı ürünler bedeva :twisted: :twisted:
thunderhead demiş ki:deliturko demiş ki:anti-social demiş ki:alın abi ayıpsınız bölüşün bunu 😆 cüri tanıdıkthunderhead demiş ki:deliturko demiş ki:işte budur oscarlık hikaye budur 8) 8)
![]()
ben kazandım ben kazandım huhahahaha cort farbrikasını bir ortağı olaraktan bu yıl bitene kadar cort gitar alanalara cortman imzalı ürünler bedeva :twisted: :twisted:
Öhöm... :roll: bencil olmayalim 😀