atar..
deliturko demiş ki:işte budur oscarlık hikaye budur 8) 8)
alın abi ayıpsınız bölüşün bunu 😆 cüri tanıdıkthunderhead demiş ki:deliturko demiş ki:işte budur oscarlık hikaye budur 8) 8)
juridekiler marka fanatizmi yapip 'bu film cortla alakali buna odul verilmez' demezse en iyi yardimci aktor oscarina adayim. 😆
_SphinX_ demiş ki:Peki _u aktif kasa dümesi ile ilgili ne diyorsunuz ?
VE Cortun orjinal parças1n1 sipari_ edebilirmiyim?
anti-social demiş ki:alın abi ayıpsınız bölüşün bunu 😆 cüri tanıdıkthunderhead demiş ki:deliturko demiş ki:işte budur oscarlık hikaye budur 8) 8)
juridekiler marka fanatizmi yapip 'bu film cortla alakali buna odul verilmez' demezse en iyi yardimci aktor oscarina adayim. 😆
end diii oskır gos tuuuuuuuuuuu deliturko enttt tandırhedddd,for deyır saportink pörformıns in Kortmın sagaaaaaa
deliturko demiş ki:anti-social demiş ki:alın abi ayıpsınız bölüşün bunu 😆 cüri tanıdıkthunderhead demiş ki:deliturko demiş ki:işte budur oscarlık hikaye budur 8) 8)
end diii oskır gos tuuuuuuuuuuu deliturko enttt tandırhedddd,for deyır saportink pörformıns in Kortmın sagaaaaaa
ben kazandım ben kazandım huhahahaha cort farbrikasını bir ortağı olaraktan bu yıl bitene kadar cort gitar alanalara cortman imzalı ürünler bedeva :twisted: :twisted:
thunderhead demiş ki:deliturko demiş ki:anti-social demiş ki:alın abi ayıpsınız bölüşün bunu 😆 cüri tanıdıkthunderhead demiş ki:deliturko demiş ki:işte budur oscarlık hikaye budur 8) 8)
ben kazandım ben kazandım huhahahaha cort farbrikasını bir ortağı olaraktan bu yıl bitene kadar cort gitar alanalara cortman imzalı ürünler bedeva :twisted: :twisted:
Öhöm... :roll: bencil olmayalim 😀