melihbozkurt84 demiş ki:Eldrun demiş ki:Kafama takıldı; bu KX1 maun değil mi, neden bu kadar hafif?Benim bildiğim maun ağır olur.Stat3 bile daha ağır KX1 den.
abi ilk eline aldığında gayet hafif geliyo.banada öyle gelmişti.ii ya hafifmiş ne güzel gitar diye.ama sonradan gitarı alıp evde yada çalışmalarda 3-4 saat omuzumda gitarla durunca ağırlığını anlıyosun.eski gitarım beni hiç yormazdı.bu gerçekten ağır ve yoruyo.rastansaganın dediği gibi gövdesi diğer gitarlara oranla oldukça küçük.sapıda ince denmiş ama bence ideal hatta mükemmel.😀 kib.kolay gelsin.müzikle kalın.😀
Ben Arkadasta maple LTD M-200 var onu takıyorum omzuma 3-4 saat ağırlığı belli oluyor ama kucaktayken de biraz ağır.Katana beklediğimden hafif çıktı, kullandığım gitarlara göre...Geçen gün Perada LTD DV8R denedim oda maundu oda hafifti 😀 ama JH-600 u elime aldım bu daha ağır geldi (maple) gövde şeklindendir umarım.Maun diyince gitardan baya bir ağırlık beklentim oluyor.Birde Floyd Rose olayı var ne kadar etkiler bilemem ama 2maun gitarda gövdeye bağlıydı, maple olanlar floyd luydu.