...özellikle de benim gibi floyd rose fobisi olanlar için bu iyi birşey 🙂
rastansaga demiş ki:...özellikle de benim gibi floyd rose fobisi olanlar için bu iyi birşey 🙂
rastansaga demiş ki:...özellikle de benim gibi floyd rose fobisi olanlar için bu iyi birşey 🙂
LaW demiş ki:Sizce bu gitarların fiyatları neden bu kadar ucuz? kx1,kx1f de kullanılan ağaçlar oldukça iyi ağaçlar. Neden bu kadar düşük fiyata satılıyor?
JediMaster-Revan demiş ki:LaW demiş ki:Sizce bu gitarların fiyatları neden bu kadar ucuz? kx1,kx1f de kullanılan ağaçlar oldukça iyi ağaçlar. Neden bu kadar düşük fiyata satılıyor?
Ağaçlar az kurutulmuş olabilir, o ağaç türünün düşük kalitelisi olabilir, hardwareler düşük kalitededir, manyetikler düşük kalitededir.
Mesela bir Gibson Les Paul standard ile Epiphone Les Paul Standard'ın hardware kaliteleri karşılaştırılamaz.
JediMaster-Revan demiş ki:Fiyatları ne alemde bunların? Bir de teller nasıl değiştiriliyor string thru içeri girmiş de?
rastansaga demiş ki:JediMaster-Revan demiş ki:Fiyatları ne alemde bunların? Bir de teller nasıl değiştiriliyor string thru içeri girmiş de?
kx1 400 ve de kx1f 450$ civarında olmalı. Tel değiştirmek ise bu sistemde kolay oluyor. gövdenin arkasından sokuyorsun teli...
![]()
...ve önünden çıkarıyorsun mandala takıyorsun.
zaten mandallar kilitli, sarmaya gerek yok. çeviriyorsun mandalları bu kadar. Floyd Rose un gözü kör olsun 🙂