...özellikle de benim gibi floyd rose fobisi olanlar için bu iyi birşey 🙂
rastansaga demiş ki:...özellikle de benim gibi floyd rose fobisi olanlar için bu iyi birşey 🙂
rastansaga demiş ki:...özellikle de benim gibi floyd rose fobisi olanlar için bu iyi birşey 🙂
LaW demiş ki:Sizce bu gitarların fiyatları neden bu kadar ucuz? kx1,kx1f de kullanılan ağaçlar oldukça iyi ağaçlar. Neden bu kadar düşük fiyata satılıyor?
JediMaster-Revan demiş ki:LaW demiş ki:Sizce bu gitarların fiyatları neden bu kadar ucuz? kx1,kx1f de kullanılan ağaçlar oldukça iyi ağaçlar. Neden bu kadar düşük fiyata satılıyor?
Ağaçlar az kurutulmuş olabilir, o ağaç türünün düşük kalitelisi olabilir, hardwareler düşük kalitededir, manyetikler düşük kalitededir.
Mesela bir Gibson Les Paul standard ile Epiphone Les Paul Standard'ın hardware kaliteleri karşılaştırılamaz.
JediMaster-Revan demiş ki:Fiyatları ne alemde bunların? Bir de teller nasıl değiştiriliyor string thru içeri girmiş de?
rastansaga demiş ki:JediMaster-Revan demiş ki:Fiyatları ne alemde bunların? Bir de teller nasıl değiştiriliyor string thru içeri girmiş de?
kx1 400 ve de kx1f 450$ civarında olmalı. Tel değiştirmek ise bu sistemde kolay oluyor. gövdenin arkasından sokuyorsun teli...
...ve önünden çıkarıyorsun mandala takıyorsun.
zaten mandallar kilitli, sarmaya gerek yok. çeviriyorsun mandalları bu kadar. Floyd Rose un gözü kör olsun 🙂