Sana dediği fiyatlar KDV hariç. Ben gitar sormaya gittiğimde mesela 800$ dediyse son ne kadar dediğimde yani iş ciddiyete binince "Şimdi zaten bu KDV hariç fiyatı bide %18 koyarsak 1000$" şeklinde söylüyorlardı. Ve bu Stage teki fiyatlardan %40 daha fazla demek oluyordu.
Kısacası benim gibi bir Cort manyağı bile tüm aldığı Cort ları her tarafta araştırdıktan sonra yol parasını bile göze alarak gidip İstanbul'a Stage ten alıyorsa bildiği birşey vardır. Ben birşey almadan evvel çok pis araştırma yaparım.
İkinci olarak o veledin, gitarı korka korka çalarken çekip elimden almasını ve dükkandan kovulmamı hatırladıkça sen ne dersen de ben Allah belalarını versin derim. Ben gözünle gördüğüme inanırım. En adam gibi muamele gördüm yer Stage, yanındaki Listz müzik ve son zamanlarında biraz biraz Zuhal oldu. Şimdiye dek. Stage deki insanlar her konuda mütevazi, ukala davranmıyorlar ve en düşük fiyatı veriyorlar çünkü tanıdığım kadarıyla hepsi, hepimizin geçtiği yollardan geçmiş en önemlisi müzisyen insanlar. Sonuçta kendileri kazanıyor. Gür gibi Ant gibi Lay-lay gibi diğer fosillerde yakında piyasadan silinecekler inşallah. Onların yerine adam gibi satıcılar gelecek. Örneğin Jackson'ın distribütörünün insaflı insanların eline geçmesini çok isterdim. Cort'un bayisinin Stage olması ise gerçekten büyük şans. Neyse konu baya saptı.