gene_hoglan demiş ki:can'ın cok calısması lazım coooooooook!!!!!
Friedman demiş ki:gene_hoglan demiş ki:can'ın cok calısması lazım coooooooook!!!!!
Hiç öyle artislik yapma Semih alırım ayağımın altına. Biradere yamuk yapma oyarım !!!! :twisted:
Çok çalışmam gerek doğru söylüyorsun da, senin gibi bir Türkçe Teröristi'nin de biraz imlâ çalışması lazım sanki :?:gene_hoglan demiş ki:can'ın cok calısması lazım coooooooook!!!!!
Nightwolves demiş ki:
Bugüne dek CROSSFIRE Ankara dışına bir konsere gitmiş de NIGHTWOLVES eksik kalmış mı...
Biz baktık, hiç de eksik kalmamışız...
O zaman yine gideriz...
CROSSFIRE nereye - NIGHTWOLVES oraya !
Konser için pazar günü sabahı Ankara'dan yola çıkıyoruz. Mercedes Sprinter marka bir araçla Arcane ve Crossfire grupları ile birlikte gidiyoruz. Araç, sabah Stüdyo Raven'dan kalkacak. Pazar öğleden sonra saatlerinde İstanbul, İstiklal Caddesi'ndeyiz. Sağlam bir konser izliyoruz ve konserden sonra da pazar gece İstanbul'dan Ankara'ya dönüyoruz.
Konser bileti + Gidiş dönüş ücreti: 40 YTL
Yer sınırlıdır. Gelmek isteyenlerin en kısa zamanda adlarını buradan yazmaları ya da bize ulaşmaları gerekmekte. İlk başvuranlar kontenjanı doldurursa, başvuruları keseceğiz arkadaşlar. Elinizi çabuk tutun bu nedenle.
kalipardi demiş ki:can dündar geldi ben gelemedim.
Can_Besli demiş ki:kalipardi demiş ki:can dündar geldi ben gelemedim.
Hiç sanmıyorum kendisinin geldiğini, zira metal müzikten pek hoşlanmayan biridir kendisi. Büyük ihtimal bu haberi Abdurrahman Antakyalı tarafından öğrenmiştir.
İnternet üzerinden, hediyeli albüm satışları gibi birşey hatırlıyorum...phicoz demiş ki:arkadaşlar methinizi duydum merak ettim dinlemek istedim yalnız alanya'da albumunuz yok...nasıl elde etcem
gbanes374 demiş ki:İnternet üzerinden, hediyeli albüm satışları gibi birşey hatırlıyorum... Ayrıntılı bilgiyi NIGHTWOLVES rumuzlu kişi buraya yazar zaten bu mesajını görüp. (Ben neden atladıysam?) 😆
phicoz demiş ki:arkadaşlar methinizi duydum merak ettim dinlemek istedim yalnız alanya'da albumunuz yok...nasıl elde etcem