Rebel_Werewolf demiş ki:uguraksoy demiş ki:tiyatro sensin yaptırdığım bayraklar da sana girsin.
Aaah ah, beni yıllar öncesinin o malum tartışma programına götürdün bir an. Ufak da olsa anılardaki bu yolculuk, yüzümde bir tebessüm oldu aniden. Ne günlerdi be, gençliğim gözüm önünden film şeridi oldu, aktı...
Malum şahsiyet "Nazım Hikmet artık kartpostal oldu" dediğinde haddini bilmeyerek, Can Yücel bir defa daha zekasının parlaklığını sergilemiş; ilerlemiş yaşından ve hantal bedeninden beklenmedik bir çeviklikle kaptığı mikrofona gür sesi ile döktürmüştü canlı yayında... "Bre karı... Kart sensin, postal sana girsin".
Yahu ne eğlenmiştim, ne eğlenmiştim... Hugo fiyaskosu, Turgay Şeren boşboğazı ve Can Yücel kartpostalı unutulmaz canlı yayın bombalarıdır memleketimde. Bir de derlerki bu memlekette yaşamak sıkıcı...
Testament, Exodus, Annihilator gibi pek çok eşdeğer forumu da takip ediyorum ama hiç bu kadar eğlenceli olmuyor.
Anlamadığım şey ise Uğur'un "yaptırdığım bayraklar" lafı oldu. Sanırım uyak düzgün otursun, Can Yücel'in kemikleri sızlamasın diye böyle bir tabir kullanma yoluna gitmiş. "Yaptırılan" ya da "fanların armağanı" gibi anlatımlar kullanması aynı tebessümü yaratmayabilirdi.
Siz beni güldürdünüz ya şu sınav zamanı, Allah da sizleri güldürsün. Çoktandır foruma herhangi bir şey yazmamıştım, yazayım dedim. O derece güldüm, eğlendim yani anlayın diye söylüyorum bunu da...
NOT: Kalipardi... Koçum, forumun en komiği değilsin artık. Senin adına üzüldüm.
Ne ki bu şimdi deniz nooldu ağırına mı gitti. Dünyanın en cahil adamı bile Can yücelin o muabbetini bilir ve Can Yücel patentli olduğunu söyleme gereği bile duymadım. Sadece tam yeriydi ve bence hakkaten komikti. Yani senden komik ve hazır cevap insanlar da cıkabilir arada sırada.
Bayrak olayına gelince sanırım saplardan bi parcada sen istiyosun kıskanma hemen, aksam bi ara studyoya uğra hallederim. Aynı zamanda yalarım. 😆