uguraksoy demiş ki:
Canımın içi muhtemelen senin yaşın kadardır müzik işindeyim ve eğitim, öğretim, bilgi ve ihsan olarak senden çok ilerdeyim. Geçen bu seneler içerisinde forumlarda, sahnelerde, dergilerde bir cesaret sahip oldukları küçük beyinlerine bakmadan ortamlarda benim de şeklim olsun diye düşünüp, grubuma ya da şahsıma nazır atıp tutan cahil , can sıkıcı 0- 12 yaş grubu zekalı adamların karşımda titrediklerine çok şahit oldum. İyisimi benim hakkımdaki fikirlerini kendine sakla. Lütfenden anlamaz mısınız ya!?
ilkin benim yaşım kadar müzik işinde değilsin.ikincisi 15 yıllık tecrüben,sözkonusu müzik olunca hiçbir şey ifade etmiyor.belki bir marangoz,demir doğramacı için birşeyler ifade edebilir ama müzikte bunun bir değeri yok.neden yok biliyonmu .anlatayım;eric clapton cream'de çaldığında kaç yıllık deneyim ve bilgisi vardı.malmsteen kaç yaşında ilk albümünü çıkardı.beethoven ilk kez sahneye kaç yaşında çıktı(bilakis mozart,bach,paganini),laughlin gitarını alıp amerika turnesine kaç yaşında çıktı.bi araştır bunları.boş geçen yıllara tecrübe demekte senin tercihin,saygı duyuyorum.15 yıllık tecrüben rock market'te boynu bükük şarkı söylemene yaradıysa buna üzülürüm.yaşar gaga beresiyle sahne almana yaradıysa buna çok üzülürüm.
0-12 yaş fanlarına ise saygı duymalısın.çünkü sana gerçeği dolaysız söyleyecek yaş grubu bunlardan kuruludur.diğerleride seni yalar durur.KRAL'ın çıplak olduğunu bir çocuk söyledi unutma.mesela bu yaş grubunda olan kardeşimin crossfire hakkında bir iki yorumu,belki faydalı olur.
-aaa bunlar türkmü.(şaşırarak)
-crossfire yanan haç demek abi,sen bunları niye dinliyorsun(ingilizce ağırlıklı okuduğundan kaynaklı)
-albüm resmini gösterip,niye bunların hepsi güneş gözlüğü takıyor
🙂
vb...
einstein gelip bana bilgisinden ,tecrübesinden bahsetse yüzüne kıçımı silerim.ama söz konusu olan sevdiğim grup olunca içim içimi yemesine rağmen birşey diyemiyorum.
birde bu forumda sürekli yazan 8-10 kişi varki beni asıl onlar çıldırtıyor.ankara metal piyasasındaki tüm grupların forumlarında birbirlerine masturbasyon yapıyor bu tipler.bu heriflerde yorum morum yok.en büyük yorumları ''abi çok eğlendik'',''abi çok üzüldük'',''abi...''zart zurt.böylelikle dar bir çerçeve içinde tam tatmine ulaşıyor bu ip..r.
birde eleştriyi kaldıramayan bazı tipler var,bu yavşaklar genelde kendilerini eleştirenlerin,en az kendileri kadar iş yapmış olmalarını istiyorlar.hakkaten bu çapta bir grup bunlara giydirince.o grubu düşman ilan ediyorlar.ulan insanı çıldırtmayın,sizi eleştirmek için roni james dio'mu olmak lazım.james hetfield'mı bu koca dünyada sizi eleştirebilecek tek insan.
birde bu kendisini metalci,kahveci,gazozcu diye niteleyen tipler var.bu herifler türkiyede,metal şarkılarında yaşatılan temadan uzakta(görünüşte aynı,bu heriflerin her daim deri montları ve güneş gözlükleri vardır),tamamen sterilize,ve babalarının sıcak sırtına dayanmış bir şekilde müziğe başlıyorlar,bunların ki sâde hobi.metalden gerisi yalan.adam hellowen dinliyor millete caka satıyor,bu tipler için rock'ın diğer kolları popla özdeş.misal hellowen'ın konser albümünü dinle adamlar blues yapıyor lan,bi parçada adamlar blues çalıyor.
bence ergenlikte başlayan uçlara yönelim bu herifleri bu durumlara getiriyor.MTV klipleri,fantazilerin yazıldığı fanzinler.belki aileye olan tepki,ee çünkü para beraberinde ilgiyi götürüyor.rock market denen abzürt programda bu herifleri bu günlere getirdi kanımca.
bunları içimde tutsaydım kendimi kötü hissederdim kusuruma bakmayın.belki boyumu aşan laflar ediyorum.sizleri kırdığımında farkındayım özür dilerim.çünkü ben yavşak değilim,insanların ''kim bu yavşak''diye nitelediği tiplerden bunu duymak ağırıma gitti.birşey yazmak istemiyordum ama dün gece rahat uyuyamadım beni affedin.hepinize sevgiler,başarılar.ivy bana edilen laflara sessiz kalamadığın için çok teşekkür ederim.