guitar352 demiş ki:grup kadrosu ne alemde.yeni gitarist ve davulcu geldi mi gruba.
Yeni albüm için de kolay gelsin.
uguraksoy demiş ki:Atlantis müzikten aldığım güzel haberleri sizle paylaşlakmak istedim. Yunanistan ve Almanya'dan sonra Aggression Treaty çok yakında Japonyada da piyasaya cıkmaya başlayacak darısı diğer gruplarımızın başına.
uguraksoy demiş ki:Atlantis müzikten aldığım güzel haberleri sizle paylaşlakmak istedim. Yunanistan ve Almanya'dan sonra Aggression Treaty çok yakında Japonyada da piyasaya cıkmaya başlayacak darısı diğer gruplarımızın başına.
Bu arada yeni grup elemanlarının adını açıklamak için sitenin update edilmesini bekliyoruz. Yeni fotolar filan....
Son olarak ikinci album parçalarına başladık. 2006 konserlerinde yeni parçaların bazılarını dinleme sansı bulacaksınız.
Ps2 Winnig11 de gelen arkadaşlar yenile yenile yenmeyi de öğreneceksiniz moral bozmayın çalışmaya devam 😆
junkcan demiş ki:Albümün Japonya'da çıkması bence tüm Avrupa ülkelerinde çıkmasından bile daha etkili olabilir. Japonlar bu müziğin tutkunu ve fan olarak da çok iyiler. Eminim ki iyi bir dağıtım ile Crossfire orada da iş yapacaktır ve neden bir Crossfire Tokyo Konseri gerçekleşmesin? Umarım her şey güzel olur.