mustafakor demiş ki:abicim ben gittim gördüm şait oldum gerçekten bu kadarını beklemiyordum iki gitar bir davul ve vokalle çok süper bi müzik ortaya koyuyorlar ortaya koydukları müzik in yanında o canı yakın sıcak tavırları ankaradaki çogu grupta eksik olan bir özelliktir bundan sonra Allah bana ömür verirse her perşembe insuladayım herkesede tavsiye ederim pişman olursanız gelin beni dövün...
başarılarınızın devamını dilerim
mustafakor demiş ki:abicim ben gittim gördüm şait oldum gerçekten bu kadarını beklemiyordum iki gitar bir davul ve vokalle çok süper bi müzik ortaya koyuyorlar ortaya koydukları müzik in yanında o canı yakın sıcak tavırları ankaradaki çogu grupta eksik olan bir özelliktir bundan sonra Allah bana ömür verirse her perşembe insuladayım herkesede tavsiye ederim pişman olursanız gelin beni dövün...
başarılarınızın devamını dilerim
erci125 demiş ki:perşembe günleri insula rockbar da DapHne seyircisi oluşmaya başladı. Grup hafta sonları çalmaya müsait bir repertuara sahip.Cuma cumartesi bütün gruplar barı dolduruyor.Zira Ankara'nın 80 li yıllardan bu yana süre gelen sadece hafta sonları bara gitme geleneği aradan 25-30 sene geçsede hiç değişmedi,buda hafta içi çalan grupların önünü kesiyor.Ama DapHne bunu kırabilecek yetenekde elemanlar tarafından oluşmuş bir grup...