alp_khan demiş ki:
NIRVANA_17 demiş ki:
Lise 2 iken Kimya hocamız bana hep Ölü Ozanlar Derneğinin Başkanı derdi.İlk başlarda ne demek istediğini anlamamıştım:daha sonra arkadaşım bana ölü ozanlar derneğinin bir film olduğunu söyledi.Ayrıca bu film Kimya hocamızın en sevdiği filmiş.Ben filmin Vcd'sini arayıp buldum izledim.Film baya bi güzeldi.Çocukların mağraya gidip şiir okuması.Ayrıca bide final bölümü var Robbie Willams'ın okuldan gönderilmesine karşı çıkan öğrencilerin hepsi sıranın üstüne çıkyor baya bi etkileciydi bu sahne
Senin kimya hocanın adı ne? Bide ben çıkarmışım çok gülerim. Sınıf öğretmeniydim. O zaman bende sınıfı toplayıp izletmiştim. Kimya hocan işini biliyormuş. Kimyacılar azıcık manyak olurlar ama genelde kültürlü insandır.
Hocamın ismi Mahmuttu.Biraz manyaktı.Ona çok çektirdim oda bana herzman yazılıda "0" verdi.Çok severidm o hacayı iyi bi hocaydı ama adamı deli ederdim.Ayrıca ozaman bizim sınıf hocamızdı şimdi müdür yardımcısı.(müdür yardımcı olunca sesini birazdaha yükseltti ama beni pek etkilemedi)..Sanmıyorum sizin benim hocam olduğunuzu çünkü Mahmut hoca'nın beni unutması imkasız