Selam arkadaşlar,
Hiç Dean gitar kullanmadım. Öyle nette gezinirken aşağıda linki bulunan gitar dikkatimi çekti. Görüntüsüne hayran oldum 🙂. Bu gitar hakkında bilgisi olan varmı acaba? Nedir ne değildir, tonları sertmidir, manyetiklerin performansı nasıldır gibi....
http://shop.deanguitars.com/p/vendetta-teatro-de-la-muerte
dean marka gitarlara ait nasıl video bulamamış olabilirsiniz aklım almıyo. Dimebag Darell ya da Michael Angelo Batio denince akla gelen ilk ve tek gitarlar. Her tarz müzik yapılabilir bu gitarlarla
Bende öyle biliyorum.Zaten Kore aldı başını yürüdü 😀 Biraz da Türkiye'de üretin şu gitarları 😀Marka Amerikan ama bütün modeller Amerika'da üretilmiyor tabii. Custom Shop ve bazı Amerikan serileri dışında üretim yeri Kore.
Omem oner muzik distrubutoru ve İstanbul'dalar. Dean ml 79 fr için 2200 lira fiyat vermişlerdi sanırım 3 ay önce.Türkiye distribütörü kim şu an ? Ve mağaza nerede detaylı bilgi verebilecek birisi var mı ?
Bana şüphe uyandıracak kadar ucuz geldi. Razorback db olsa bile ucuz, belki $ dır. Link atabilir misiniz?İnternette 700 1000 TL arası razorbacklar da var sizce onlar nasıldır
Bana şüphe uyandıracak kadar ucuz geldi. Razorback db olsa bile ucuz, belki $ dır. Link atabilir misiniz?