... Still SO Strong I am !!!
Çok yanlış olmuş! Gerçi benim ne yapacağımdan bende emin değilim, "bu çiftlikte ne yapılır" prosedürünü tamamıyla okuyacak boş vakti halen edinemedim. Ancak ne var ki, kiminin trenleri izlemekle ömür harcayacağını biliyor gibiyim... Ve dikkatinizi çekmemesi için buraya smiley koymuyorum! Ne alaycılığımı sergileyen, ne sinirli olduğumu gösteren, ne de ezikliğimi kapatmaya çalıştığım türden...
Selo arkadaşımın içinde ya yer edinmiş olmalı, ya da kimileri tarafından aklının karıştırılmasına izin vermiş olmalı. Gayet basit, gerçekten yanlış anlaşılma yüzdesi düşük bir mesaj ile geride bırakılan güzel günler adına son bir teşekkür sunamayacaksam ne yapayım? En diplerde yerini almadan önce, şu foruma atacağım son mesajın anlamlı olmasını istemiştim. Ancak maalesef görünen o ki bu iş böyle olmayacak.. Bizim millet bir türlü anlayamadı alttan almanın "amaçsız sataşmalardan" veya "son bir laf sokmalardan" daha büyük bir erdem olduğunu.. "Geçmiş günler" kelimesini kullanmamın böylesi yanlış bir şekilde anlaşılabileceğini, bunun açılması istenilen belirli bir konuya başlık olarak kullanılabileceğini hiç ama hiç düşünemedim. Özellikle de kimsenin şu şöyleydi, bu da böyledi muhabbetleri yapmadığı bir dönemde..
"Ünlüler Çiftliği" adlı programa katılım başvurum yok (biri istedi diye katılacak halim de yok tabii ki) ; niye bu kadar üstüme alınarak yazdım bilmiyorum. Oysa ortada sadece bir alıntı olduğunu görüyordum; Oysa insanların gayet iyi niyetli, gayet anlayılşlı olduğunu biliyordum. Neyse, öncelikle özür dileyeyim bunun için. İkinci olarakda bir anneanne, iki de babaanne sipariş ettim eşlik etmesi için, oturur çekirdek çitlersiniz artık izlerken...
Hadi biraz da buradan yakalım. Yakında el emeğiyle fazladan eklenilen tozlarda kalkmaya başlayacak yoksa, "saranan bu son sayfalarımda..." *
* : Burayı hatırlayın, pek yakında - yanı başınızda...