Britney 23 yasinda. Gecen birini daha gordum, 17 deyince artik yeter dedim. Yaptiklari muziklere saygim dahi olmasada su an bulundurklari nokta belki de bir cogumuzun olmak istedigi, hayal ettigi nokta. Benden ekonomist ciksin, var ya... Ilk senelik maasimin %70'ini saga sola bagislayacagim. 😛 Ayrica Caner, son olarak dediklerine can-i gonulden katiliyorum. Hatta tamamiyle dogurusun ama bakis acisibence burada fazlaca farkli olan... Sayfalarca konusabilecegimiz... :?yalanTeNeKecnr demiş ki:Yaslarımız cok çabuk büyüyo... Henüz hala boş işlerle uğraşabilcek bir zamandayken bu zamanı iyi değerlenirmemiz ve olup biteni fazla önemsemememiz gerekli... Bence... Nitekim ben öle yapıyorum...
Birak oyle kalsin, hayati ogrensin dana. Gerci bu seferde isin suyunu cikarip "kafami kaldiracak" zamanim yok deme tribine soktu kendini ama hadi bakalim... Muzigi unutmaz insallah roportaj alayinda... 😛kames_9_kat demiş ki:lan catay nerdesin lan bir işe girdin görülmüyon hiç bir yerde
Ben eglendim, ozlemisim. Garipti, guzeldi, yok yaa. Ayniydi 😆 Gurhan gozum sende... 😛 1'inde oralarda olabilerim, hazir ol.. Tum "muze"leri gezdireceksin daha bana 😛Zephyr_007 demiş ki:39. sayfadan sonra anlamı olmasa da yine bu grubun 3. sayfaya düşmesini gönlüm elvermedi...Başarılar degika ya!...Studyo için de ayrıca teşekkür...
...Ve kesinlikle haklisin Demir. Daha fazla vakit harcamanin anlami kalmadi!KIRMIZI demiş ki:e haydi...
olm bence çaatay için en hayırlısı oldu..bırak meslek öğrensinkames_9_kat demiş ki:lan catay nerdesin lan bir işe girdin görülmüyon hiç bir yerde
nnNöbetçilerr!!! ğnGötürün bu kahpeyi, nğAtın timsahlara 😆 Bende kimseden bir şey beklemiyorum açıkcası. Sadece biliyorum ki herkes istediği noktalara gelebilecek. Tek emin olduğum şey ise isteklerimizin değişeceği. Ama ola ki aynı kulvarda devam etmeye karar verirsem, o zaman beni takip et derim Deprem pasha... :twisted: Tırro, sana vurdur da gel demiştim, sen n’aptın? 😆DPRM_bu_son demiş ki:Sizden bir şey beklemiyorum...
Çok çabaladım rasyonel bir açıklama yapmayayım diye, ama yok – dayanamadım yine! Şimdii... Öncelikle farklı cinsiyetlere sahip 2 Homo Sapien’in cinsel olarak birleşmesinden sonuçlanan şeyin adı “üreme”dir. Bu işlem 2 nesil yapıldığı sürece, ilk birleşmeye imzasını atan “Erkek”, kendinden sonraki 2. nesile “torun” diyebilir. Bildiğimiz üzere bu torununda 2 nesil üzerine “Dede” sözcüğü ile hitap etmesi gayet doğal bir yaklaşımdır.supafreak demiş ki:DEDE OLDUUUUUUUM!!!!!
entity5 demiş ki:nnNöbetçilerr!!! ğnGötürün bu kahpeyi, nğAtın timsahlara 😆 Bende kimseden bir şey beklemiyorum açıkcası. Sadece biliyorum ki herkes istediği noktalara gelebilecek. Tek emin olduğum şey ise isteklerimizin değişeceği. Ama ola ki aynı kulvarda devam etmeye karar verirsem, o zaman beni takip et derim Deprem pasha... :twisted: Tırro, sana vurdur da gel demiştim, sen n’aptın? 😆DPRM_bu_son demiş ki:Sizden bir şey beklemiyorum...