Canım YOOK! ..cım, .. cum, ..cim'im de YOOK!! :x N'olur, Lütfen 🙂 Çok üzgünüm ama harbiden pireleniyorum ve maalesef değişemiyorum! :? Neyse, Gürhan ayrıca senin imzanı ... 🙂 O Charlton'lu çocuğun altına yakışmış mı o hiç? 😛 Kındım 😀
Evet geyik bu kadardı.. Şimdi, (caataya'a kayıyor -en büyük dileğimdir ki yanılırım- ama gözle görünen bir köy söz konusu) ÖSS olayı sona eriyor, çoğu Türk insanının "eğlenmek" için aradığı nedeni bulabileceği bir gecede, İstanbul'da bile çakışan öyle böyle dillere destan 2 konserli bir gece söz konusu. Rockİstanbul (Anathema, Starsailor, Faithless + Gripin'i bile izleyebilmiş değilim ben hala.) VS. Peter Gabrie! [Organizatörlere ÖSS'den çıkacak hangi gencin Gabriel'e gideceğini merak ettiğimi de söylemek isterim. İllaha çakıştılıp, Türk kanı hünerleri bir daha sergilenecek. :x ] Aynı zamanda Fanta'nın Ankara ayağı.. Gel, kendi kendine eğlen eğlenebiliyorsan. :? Uzatmak istemiyorum, ben 20'sinde İstanbul'da mutluyum abi kısaca.. 🙂 Gerekli konuşmalar yapılırsa olası programı etkilemeyeceğini hepimiz biliyoruz.. Sonra Gürhan rahat, ben rahat, sonunda Degika huzurlu... :idea: Niye kasıyoruz ki bu kadar bu konsere anlamak zor.. :roll: Neyse, buluşmak gerek bir ara, şu işi sonuca bağlayalım bir an önce de 10 sayfa burda tartışmayalım... 😀
peace!