Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
20.Haziran.2004'te afişlerde gösterdiği üzere 18:30'da Degika sahne alacaktır. 20:30'da da "ÖSS Night - Final Party"yi 84 kapatacaktır, haberiniz olsun. 28'i ve Baraka için yapılacak kısa hatırlatmaları başka arkadaşlara bırakıyorum 😛
20 sinde dummyde görüsürüz arkadaslar...Bi gün sona sinavim olmasina ragmen yikilmadik ayaktayiz arkadaslar.Hayirlisi olsun bari..Önemli bi sinaw ama degika icin degecek....
20 sinde dummyde görüsürüz arkadaslar...Bi gün sona sinavim olmasina ragmen yikilmadik ayaktayiz arkadaslar.Hayirlisi olsun bari..Önemli bi sinaw ama degika icin degecek....
eyvallah yiğit_KORN 😀
bugün sabah erken mi kalktın :?: öss stresi mi yaşadın :?: artık dağıtmak mı istiyosun :?:
işte fırsat :!: :!: :!:
Degika bu akşam 18:30 - 20:30 dummy de :twisted:
gelin dağıtalım 8)
İlginç ve anlaması zor bir şekilde... :x "fısss" :roll:
ps:Bu site aracılığıyla şöyle bir Paintball olaylarına el atsak mı diyorum? :twisted: (Merak edenler için) konunun turkrock ve amatörlükle ilgisi de yolda giderken çalınacak cd'lerin tamamının Turkrock amatör grup ailesinden çıkacağıdır! :kaydim Cheerz All :!:
😛 topic in adı da "haydi hepberaber paintball oynamaya"olsun :kaydim basri yalnız abi harbi şöyle toplanalım oynayalım ya baya güzel bi spor :dan
hatta TNK ye karşı Degika maçı yapalım ne dersin hoş olmazmı 😉