Hahahahahahahahaha 🙂 Bu arkadaş büyük ihtimal bana takan arkadaşın arkadaşı bütün yönetici ve moderatörlere gidip de hakkımda saçma sapan uydurup öten Ametal nickli arkadaşın !!!(Düşük cümle böyle kurulur 🙂 ) (Ametal nickli arkadaşta Rock in Download'da moderatör müş müş de ordan...)
Ya çok ciddiyim beni çileden çıkartmayın ...sizin gibiler hep bizi mi bulur ya!Bir sorunu olan gelsin yüzüme konuşsun,burda internet arkasına saklanacağına!!!Dellendirmeyin lan adamı!!!
Grup ortada,müzik ortada...Bunları konuşun gerisi kimseyi alakadar etmiyor...Ki bunlara da diyebilecek pek sözünüz olamaz zaten...Ancak garezi olanlar öter durur.
Susayım diyorum da bir yere kadar artık.Akıllı adamın saçmalamasını her zaman sizin gibilerin saçmalamasına da tercih ediyorum...En azından saçmalarken mantık oluyor...
NOT: Laf sokmak,kişisel şeyleri gruba maletmek,kaşınmak vs. gibi şeyler için de lütfen yazıp yazıp sonra da işte kötü eleştiri kaldıramıyorsunuz triplerine de hiç girmeyin!!!Gerek forum olsun gerek internet olsun gerek bu piyasa olsun sanırım yeteri kadar biliyoruz,anlıyoruz neyin ne amaçlı olduğunu!!!
...Sevgiler&Saygılar...