Jeff_Loomis demiş ki:Alın benden de bir kayıt. Beste olarak hiç bir değeri yoktur.
Ama mix açısından gerçekten evde hiçbir akustik unsur olmadan yapılabilecek en dinlenilebilir kayıtlardan olduğunu düşünüyorum.
Bakalım siz ne diyeceksiniz...
http://www.soundclick.com/bands/pagemusic.cfm?bandID=109409 linkinden sweedish trial'ı siteye üye olmadan hi-fi'ye tıklayarak dinleyebilirsiniz. (sweedish metal ile alakası yoktur, sadece o sound ile alakası vardır.)
Bence de evde yapılan diğer kayıtlara oranla çok daha dinlenebilir ve temiz olmuş eline sağlık.Bence baslar (bas gitar) biraz daha ön planda olsa daha iyi olurdu.Gerçi genelde uyduruk bass similatörleri yüzünden kayıtı bozdugu sebebiyle kısıyorlar ama buseferde ben hep bir eksiklik hissediyorum kayıtlarda...
Sonuç olarak gayet başarılı...
Bir de birşeye değinmek istiyorum.İnsanlar kayıt koyuyoruz kimse eleştri yapmıyor , tınlamıyor , ciddiye almıyor vs. şeklinde tepkiler veriyor genelde.Fakat genelde de" evde öylesine bir kayıt işte " , " 5 dk da yaptım " , " geyigine bir kayıt " şeklinde tanıtarak ve gerçekten de üstünde uğraşılmamış emek harcanmamış kayıtlar koyuyor.E öylesine geyiğine yaptıysan eleştirmenin de anlamı yok nasıl olsa fazla uğraşamadım gibi bir cevap alıcak eleştiren kişi 🙂 Veya kayıt açısından hiç uğraşılmamış , " işte ben böyle gitar çalıyorum bir bakın " dercesine yapılmış işler oluyor.Ben hepsini indirip dinliyorum aslında ama yapılan çoğu işe tahammul edemeyip yarısında kapatıyorum.Eleştirmeye değer bulmuyorum doğrusu ukelalık olarak algılamayın ama ... 🙂
Neyse kolay gelsin herkese...