arkadaslar ilk kadrosu kurulali neredeyse 2 ay olan desaccorde hala bir konser vermedi ve bu konuda habire neden niçin ne konseri hadi len gibi tepkiler gelmeye basladi...arkadaslar olaylar su sekilde gelisti ilk kadro mert,batu,arcan,ömer hemen hemen 12-13 parça çikardi 1 ay içersinde ve 11 mart a seyduna,durak,idea ile sahne alacakti if performance hall da...ancak vokalistimiz ile bazi problemlerimiz oldugunu gördük ve kendisi konsere 10 gün kala gruptan ayrildi bu olaylarin yasandigi gece grup tarzini basta arcan ve ömer in istegi dogrultusunda gotik rock ve doom a çevirmek istedi ve gruba kul grubundan 2.gitar olarak ahmetcan in katilmasi uygun bulundu ancak daha stüdyoya bile girmeden ahmetcan ve mert kul grubuyla çalismalari ilerilediginden ve 2sinin bir arada götürmek zor olacagindan ayrica tarzda onlara uymadigindan ayrildilar..ve neredeyse grup dagiliyordu ama ben arcanla konustum benimle sonuna kadar varmisin dedim arcandan evet cvbini alica hemen eski grubumun(inferno) o zamanlar epsilonda çalan dostlarim mert ve enes kadroya dahil oldu...vokal olarakta fasondan simdiki seyduna vokalisti rana ile anlastik...2 hafta bu sekilde dvm etti ancak tarzimiz çok piyasa bir tarz degildi ve rana nin tarzi degildi herseyden önemlisi bu yüzden rana gruptan ayrildi...grup tekrar vokal aramaya basladi ve eylül ile anlastik (artik aradigimiz elemanlarda tarz i sevmeleri en önemli faktördü ayriliklar yasanmamasi için)tekrar stüdyoya girdik ancak son durum olarak gitaristimiz mert progressive çalmak isteyerek gruptan ayrilinca grup SON KEZ eleman kaybetti...son durum bir gitaristle anlastik gibiyiz kisaca tarz yüzünden artik eleman degisikligi yasanmayacak ayrica keman ve piyano içinde bir isimle konusmamiz gündemde kisaca kendi içimize çekiliyoruz... bu süre sürekli eleman haberleriyle gündeme gelmek açikçasi çok üzücü...ama grubun son alacagi kadro kemik kadro olup iyi isler yapacaktir destek ve ilgiye tessekürler....(26-05-06)
bu yaziyi yazali biraz olmustu ancak gereksiz yere forumumuzu uplamak istemedim bir süredir suskunuz çünkü sürekli iste okdugunuz gibi birileri geliyor birileri gidiyor ama su an oturmus gibi grup bu süre içersinde bunlarla ugrastik bir süre tek gitar gitmeye karar verdik son kadro(tarz yüzünden ayrilik yasanmiycak kadro)
Eylül Dogan - Vokal
Gülce Gürler - Keman,Klavye
Enes Evci - Gitar
Arcan Tigrak - Bass
Ömer Uyanik - Davul
playlist anathema,evanescence agirlikli stüdyolarimiz basladi kisa zamanda konserlerde görüsmek üzere geçirdigim(iz)zorlu süreçte beni yanliz birakmayan dostlarima bana inancini kaybetmeyen grup kardeslerim arcana ve enese aramiza yeni katilmis sayilan çok seyler bekledigimiz vokalistimiz eylüle ve gruba renk getiren kimlik kazandiran gülceye ve en önemlisi 'abi ok bireysel olarak yetenek var ama grup toplayamiyosun,konser noldu ehaehea' gibi yorumlarda bulunup beni daha çok gaza getiren herkese tessekürler...