Desaccorde (Gothic,Heavy Metal&Doom) - Ankara

bizim grup bugün(16 nisan pazar) biziz de sahnede olmayacaktir zira bizim böyle bi konser fikrinden haberimiz vardi ama hiç bir sekilde çikicaz demedik...Bülent bey le telefondaki konusmamizda stüdyoya giriorum yetisebilirsek çikicaz dedim ancak sarkilar yetismedi ve ben Bülent beyi stüdyo sonrasi aramayi unuttum...kendisinden ve biziz rock bar dan özür diliyoruz...ilerde birgün biziz de elbette sahne alicaz ama en yakin konserimiz 23 ünde IF PERFORMANCE HALL da olcaktir...diger gruplari bu aksam yazicam ayrica grubumuzun adi ilanlarda yazdigi üzere desekort deil DESACCORDE dur...

arkadaslar saga sola asildi afisler bide burdan verelim dedik ama net alemine daha çikmamisti afis...bende köylü kurnazi hesabi telefonla resmini çektim en azindan elimizde bulunsun yenisi gelince degistiririz...🙂

Extacy617 demiş ki:
arkadaslar saga sola asildi afisler bide burdan verelim dedik ama net alemine daha çikmamisti afis...bende köylü kurnazi hesabi telefonla resmini çektim en azindan elimizde bulunsun yenisi gelince degistiririz...🙂

ehueuh!! 🙂🙂 super olmus.. bizim forumada koyyarmısın yaw!! .. 😛

konserde başarılar arkadaşar umarım güzel bir gün geciririz.. bu ikinci afişi yapan arkadasada teşekkürler bizm forumada atarmısınz ya zahmet olmasın 😛 görüsmek üzere

yrn(cmtsi 22 nisan) 07:00-10:00 arasi stüdyomuz var termoslarda çaylar elde bagetler agizda pogaçalar gidicez artik...1 haftada yenilenen kadroyla konser yetistirmeye çabaliyoruz mazur görün...

Geri