Dexter

2. bölümü izledim ve laflar hazırladım. Kime hazırladım, anladınız siz onu.

Bu arada Ray Stevenson'a Rome ve Punisher'dan sonra burada da hayran olacağız galiba. Rome'la patlamıştı o adam. Şu ana kadar oynadığı diğer bütün kalburüstü rollerin hakkını veriyor.

Vay arkadaş Dexter ve Debra'nın her diyaloğu ayrı güzel. "Güldürürken düşündüren" klişesi vardır ya, aynen ondandı ikisinin konuşmaları. Bunca yıl bekledikten sonra bunları konuştuklarını görmek Superman'in Lois Lane'i ilk kez öpmesi gibi bir şey.

Bu diziyi izlerken ister istemez empati kuruyor insan. Hikayeyi Dexter'ın ağzından dış sesle anlatmaları buna zorluyor zaten. O yüzden çok değişik geliyor belki, baş karakterin hissettiklerini anlamaya çalışırken içine giriyorsun hikayenin. En yoğun Trinity killer hikayesinin finalinde yaşadım ben mesela bunu. Spoil etmeden nasıl anlatayım? Gol atıp tribünlere koşarken ofsayt bayrağını gören futbolcu gibi kaldık o gün. Bu sezon da belli oldu ki bu bol bol gel-git yaşayacağız böyle.

Tipine bakarak bir İskoç, bir İrlandalı olma durumu vardır diye düşündüm. Sonra girdim wikipediaya baktım ve evet, babasının adı soyadı William Carlyle Hall. Adam bildiğin adalı soyundan geliyor olm 😀

4 bölüm birden izledim.neler dönmüş lan. Ray Stevenson şu alemde hakkı teslim edilmeyen oyunculardan.umarım bahtı açılır burda ki oyunculuktan sonra.

dex,hannayı masa da çatur çutur sikti ya. helal koçuma.gerçi bi meme-göt göremedik yvonne un.

koskoca isaac gay çıktı ya la! laguerta da aranıyor haaa. http://inciswf.com/155354847.swf

valla yalanım yok, isaac birkaç bölüm önce victor'la olan resimlerine bakıp intikam yemini etti ya. o günden beri baba-oğul veya sevgili olmaları ihtimalleri arasında gidip geliyordum. sevgililermiş. çok güzel gidiyor ha bu sezon. eski sezonlarda böyle ortalara doğru ekşını köklüyorlardı, bu sefer psikolojik gerilime çevirdiler işi iyice. şahane.

Geri