Dexter

Dexter ı izlemeye başlayalı 1 ay bile olmadı 7 sezonu da tükettim fena boşluğa düştüm şimdi lan . Hele ki sezon finali de gayet etkiliydi.
Debra son sahnede dedim kesin dexter ı vuracak sonra dexter hastaneye. Sonrasında da hastaneden kaçıp yeni sezonda hannah ile firar-ı aşk yapacaklar dedim... yemedi 😀bu arada debranın oyunculuğu çok etkiliyor beni harbiden yaşıyorum o anı 😀

Final sezonuna çok yakışan bir hikaye ve karakterler söz konusu bence. Dizideki onca karakterin içinde kanımca en gerçek ve en bizden olanı da kumandan Batista. O elinde birayla tv karşısında uyuyakalmak, kapı çarpınca o uyanma anı nedir öyle 😀 Kızkardeşinin sevgilisine yaşattığı "abisi duymasın" korkusundan bahsetmiyorum bile. Adam bildiğin bizden.

8x1

yeni kadın çok tehlikeli.

fuckingpassword olayına ve önüme kırdın diye Türk usulü adam dövmeye çalışmasına çok güldüm. batistanın kız kardeşi de nefis bir şey

Birçok kişi ilk bikaç sezondan sonra artık sarmıyo falan dedi ama ilerledikçe heyecan artıyo bence. Özellikle bu son sezonda iyice işler kızışıyor. Çok heyecanlı.

8x4

oha be debra amk. arabayı suya sürmesini kimse beklememiştir herhalde

8x5

debra ve vogel'ı da katınca manşon ailesine dönecekler bu gidişle.

Geri