Dexter

Bu sezon ortaya çıkan No Country For Old Men tarzı ortamı çok beğeniyorum ben. Kimin eli kimin cebinde, kim kimin peşinde belli değil ve her an değişebiliyor. Son üç bölüm artık, gerilim de kaos da gitgide tırmanır artık.

kundakçılık olayında ortalıkta "bobby" ismi dolanırken hannah nın şerefsiz babası olarak supernatural in bobby sinin gelmesi...
isaac i vuran pavyoncu piç te hakettiğini buldu. yalnız maria çok tehlikeli geliyor dex e.

ulaaan la guerta nın tuzağa bak sen!yalnız debra olayında bana hannah nın suçu yok gibi geliyor hala. sezon finali fena olacak belli ki.

Şu diziye başladığım günden beri Debra sevdiğim bir karakter ama bu son sezon sinirime dokundu arkadaş. 6-7 sezondur altına yatmadığı ne seri katil kaldı, ne polis ne fbi ajanı. Hepsinde de sıçtı sıvadı, adam gibi ilişkisi olmadı. En sonunda tuttu Dexter'a aşık oldu ve adamın hayatında belki mutlu olacağı tek fırsatı da elinden alıyor. Ben de inanmadım Hannah'nın suçlu olduğuna. Kaza da ilaç da kurmaca bence. Sezon finalinde gene geçen sezonlardaki gibi sağlam ters köşe bekliyorum. Doakes'un öldüğünü gözümüzle gördük, havaya uçtu adam. Yeni bölümün fragmanında hem Dexter tutuklanıyor hem Doakes görünüyor. Komplesinin hayal ürünü veya rüya olma ihtimali var bence.

Final gibi finaldi gene. Sevinsem mi üzülsem mi bilemediğinden göt gibi kalıyorsun öyle. Bu yönüyle alternatifsiz diyebilirim Dexter için.

Michael C. Hall'un nasıl bir oyuncu olduğunu biliyoruz da bu son bölümde basit bir detay bile yuh arkadaş dedirtti. Bir sahnede buna "gülüşün sahte, tavırların sahte, yapmacıksın sen" deniliyor ya, orda doğrularcasına sahteden gülüyor Dexter. O basit gibi görünen anı oynamak ustalık ister ustalık. Sen bir rol oynuyorsun, rol icabı yapmacık davranman gerekiyor. Rol içinde rol yapacaksın. Dexter'ı o kadar doğal oynayacaksın ki o gülüşün yapmacık olduğu belli olacak. Valla bravo.

Son sezon diye duymuştum ama görüyorum ki daha devam edecek ? Zaten bu sezon finali hiç ama hiç yakıştıramadım dextera.bitecekse ritanın öldüğü sezon finali gibi filan bitsin bari 😀

Debra numara yapmamış ya lan :/

Michael'ın oyunculuğu sezon ilerledikçe daha da güzelleşti gibi geliyor bana. Sanki role 2-3 sezonda adapte olmuş gibi. İlk iki sezonda çok iyi değildi, gittikçe iyileşti, şimdi inanılmaz.
Rita öldü, Dex dirildi.

hakkaten debrayı zehirlemeye çalışmış zilli. gerçi debra nasıl keş olmuşsa ilaçlara anca bi içi geçmiş arabada. hani derler ya "elinden zehir olsa içerim" işte öyle bi hatun yvonne. 😍

Geri