basketci_46 demiş ki:arkadaşlar rp 300 eski deil mi yani yeni chip yok mu? acele cevap lütfen
DaRtH_ErLiK demiş ki:basketci_46 demiş ki:arkadaşlar rp 300 eski deil mi yani yeni chip yok mu? acele cevap lütfen
RP300 eski seriden. Yeni islemciler sunlarda var:
RP55, RP70, RP90, RP150, RP155, RP250, RP255, RP350, RP355, RP500, RP1000.
http://www.digitech.com/multieffects.php
basketci_46 demiş ki:teşekkürler dostum. rp150 aldım elime ulaşınca daha çok sorum olacak 🙂
teşekkürler ilgin için.DaRtH_ErLiK demiş ki:Sor tabiki, elimden geldigince yardim ederim.
:elsallaa
Evet, senin kaydettigin preset'ler silinir. Once XEdit ile back-up yap PC'ne, update'den sonra PC'den geri yukle yine XEdit ile.ornapsen demiş ki:güncelleme yapılına alete reset atılıyor mu ? eski ayarlar silinsin istemem.
DaRtH_ErLiK demiş ki:Evet, senin kaydettigin preset'ler silinir. Once XEdit ile back-up yap PC'ne, update'den sonra PC'den geri yukle yine XEdit ile.ornapsen demiş ki:güncelleme yapılına alete reset atılıyor mu ? eski ayarlar silinsin istemem.
ornapsen demiş ki:bilgiler için teşekkür ederim.
Ben rp350 yi marshall gdfx30 watt amfi ile denedim ama pek iyi sonuç alamadım. amfi modellemeri açıkken aşırı dijital ses çıkıyor ( kulaklık ve normal ses sistemlerinde doğal bir ses çıkıyordu ama ) , amfi modellemeleri kapalıyken de çok karaktersiz bir ses geliyor. Siz nasıl bir amfide kullanıyorsunuz ?
MG30Dfx'te CD in girişine bağlayacaksın RPyi, yani amfideki input boş kalacak. Böylece amfinin preampını değil rp yi kullanmış olacaksın.ornapsen demiş ki:Peh .. bu durumda 2+1 ses sistemine devam. Amfide fx send return yok. Demek ki rp350, asıl gücünü amfi ve kabin modellemelerinden alan bir aletmiş.
DaRtH_ErLiK demiş ki:Digitech gecenlerde yeni firmware yayinlamis. Iki gun once gordum ve yukledim, tuner cok daha iyi calisiyor artik (ziplama yok teller arasinda, tuner'a gecmek de daha kolay). Yeni RP350 versiyonu 1.4. Diger modelleri de kontrol edip cekebilirsiniz.
Amfi simulasyonlarinda da bazi guncellemeler yapmislar soylentilere gore ama ben pek dikkat etmedim degisiklik var mi diye.
Bir de www.MustBeBeta.com adinda bir site var. Bir digitech calisaninin sitesi. Orada beta firmware'ler yayinliyor. Adamin forumunda dedigine gore yeni amfi modelleri ekleyebilirmis ama digitech kizar diye yapmiyormus 🙁
Ben ordaki en son beta rp350 surumunu de yukledim, su anda 1.4C39 yaziyor alet acilirken. Pek fazla degisiklik yok 1.4'e gore.
Isteyenler deneyebilir beta'lari da.
death06chcuk demiş ki:meraba arkadaşlar...maddi olanaklar doğrultusunda rp155 almayı düşünüyorum..bu forum başlığı altında ne kadar övülmüşde olsa dist tonlarının pek iyi olmadığını duydum kimilerinden..siz kullananlar ne diyosunuz bu işe...
ikinci sorum usb bağlantısı hakkında..usb bağlantısını kullanarak alete ton atama işlevi ne kadar kullanılabiliyo..yani istediğimiz tonları program üzerinde güzelce yazıp çalabilirmiyiz yoksa olsun diye yapılmış bi özellikmidir?yine usb ile ilgili,usb den örneğin audacity gibi bi prorama kayıt yaparken alacağımız sesin kalitesi ne düzeydedir.
üçüncü ve son soru ise zoomg2 ile digitech rp155 kıyaslamasında hangisini öneriyosunuz..
aleti kullanan bi arkadaş sorularımı cevaplarsa çok büyük iyilik yapmış olacak arkadaşlar....saygılar
muse450 demiş ki:Selam,
Ben de evde kayıtlarda kullanmak için bir proc arıyorum.Digitech rp 500 gözüme çarptı.Amfi sim olarak gayet başarılıymış cihaz.Sizce gt-10 la karşılaştırıldığında nasıl bir cihaz?