sansasyon demiş ki:gitarcım sen rp kullanıyormusun? hangi modeli var sende
bende rp 350 var ve çok memnunum😀
sansasyon demiş ki:gitarcım sen rp kullanıyormusun? hangi modeli var sende
DaRtH_ErLiK demiş ki:gitarcim demiş ki:arkadaşlar elimde rp350 var versiyonu 1.3. ama digitech in sitesinde 1.8 i çıkmış usb yi bağladım tanıttım ubdate ediyorum ekranda rakamlar ilerliyor update de bitiyor sonra makineye factory reset at diyor onu da atıyorum ama yinede 1.8 olmuyor açılınca yine 1.3 yazıyor anlamadım gitti🙁 rp350 sini 1.3 ten 1.8 e yükseltebilen varsa bana da açıklasın n olur çıldırıcam artık🙁 ilgilenen arkadaşlar varsa [email protected] a mail de atabilirlerse çok sevinirim.şimdiden teşekkürler🙂
Firmware hala 1.3. O 1.8 cektigin dosyanin versiyonu. Ben de yenisi cikmis sanip cektim kurdum gecen ay ama digitech'te yeni firmware oldugu yazmiyor, sonradan dikkat ettim.If your RP350 displays 1.3 or later, you do not need to download the RP Updater.
teşşekür ederim dostum saolasın bende sonradan farkettim zaten 🙂 ama makine usb ile bağlıyken ubdate ediyor benim ilk aldığım rp 350 1.1 idi ben onu aynen bu şekilde ubdate ettim 1.3 olmuştu .sonra makinede sorun çıktı değişitirdiler . aldıım makine 1.3 çıktı.o yüzden denedim makine belki 1.8 e çıkar die🙂 ama olmadı bende sandım bende sorun var .demmekki yokmuş .:🙂yinede çok saol
Bisey diil kardes. 🙂gitarcim demiş ki:teşşekür ederim dostum saolasın bende sonradan farkettim zaten
ornapsen demiş ki:o mu , bu mu demekten bıktım ben de bir tane rp350 edindim. aleti çözdükçe elimden geldiğince yazarım buraya..
LFO'dan bahsetmistim bir onceki sayfada:ornapsen demiş ki:LFOs diye bir özellik gibi bir şey var ama ne işe yarıyor o ?
(Ayrica degisik bir effect vermek icin LFO'lar da kullanilabilir. LFO'yu delay level'a atarsin, sarki boyunca senin ayarladigin hizda preset delay'den delay'siz duruma gecer durur. LFO'larla cok guzel effect'ler yapilabiliyor)
ornapsen demiş ki:evet teşekkür ederim gayet net açıklamışsın.. Bu arad ainternetten bir iki ton indirdim ve bu tonlar çok hoşuma gitti. içindeki mevcut tonlardan çok daha iyi. Bir site buldum ordan indirdim steve morse tonu.. Tam istediğim bir ses. Zaten clean seslere hiç laf yok.. 🙂
Exp. pedalına da wah haricinde delay repeat özelliği yükledim. Böylelikle pedal dibine kadar basılı iken delaysız, kaldırdıkça azalan tekrarla delaylı bir ses oldu. En üstte de çaldığını bir kere tekrarlıyıp bırakıyor.
lotion demiş ki:oyuncak gibi yine :/ malesef hiç beğenmedim 🙁
tek beğendiğim özellik usb ile bilgisayar bağlayıp kayıt yapabilme olayı,
ıllarını bu işe vermiş biri olarak pod a yaklaşamayacağını bile eklemek isterim,
yinede başlangıç ve orta seviye için tatmin edici olabilir , ancak asla profesyonel düzeyde kullanıcılara hitap etmeyecektir,
tamamen kişisel gorusumdur , kimisi elma sever kimisi üzüm kimisi mandalina 🙂 yani zevk meselesi, eklemek istedim,
_MrCrowley_ demiş ki:Arkadaşlar, rp 90 yada kasıp 2. el rp 250 almak üzeryim. Yeni seri, eski seri nasıl ayırt ediliyor? Üzerinde herhangi bir ibare var mı? İlk sayfada test eden arkadaş drum macine ziller falan eklenmiş demiş. Bunun dışında bir tüyo var mı? Teşekkürler..