- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya bi film seyredeyim diye çıktım netten gene olan olmuş.
Tamam dedikçe coştunuz. :!: :?:
Tamam dedikçe coştunuz. :!: :?:
Veddie demiş ki:Bu nasıl bir başlıktır yaa???Herif ana avrat düz gitmiş...Valla ne diyim sadece bu zihniyete sahip insanların müzik yapmasına üzülüyorum ve birazcık profosyonelliğe davet ediyorum.Buraya hangi üslupla yazılırsa yazılsın dünyanın en ağır,en anlamsız eleştiride yazılsa küfür edilmez,ayıptır.Ayrıyeten bencede çok kötü bir grupsunuz.Umarım benimde anama fln küfür edilmez.Yoksa AlcVol43 ün gösterdiği sabrı gösteremeyebilirim!!!!!
canacanka-t demiş ki:amanin muhabbete bak hele neler olmuş ya böyle forum arkadaşlar burası seviyeli olalım....
dlynch demiş ki:mystery_machine demiş ki:Her gün kafamın içinde ' no need to argue I pay my due' ve ' do you hear me mumy' ....
kardeşiiimmm saol ya cidden...desteğini hiç bi zaman esirgemediğin ve yakın alakandan dolayı . odtüde seni en önde görceğimden eminim kardeş 🙂
Veddie demiş ki:Bu nasıl bir başlıktır yaa???Herif ana avrat düz gitmiş...Valla ne diyim sadece bu zihniyete sahip insanların müzik yapmasına üzülüyorum ve birazcık profosyonelliğe davet ediyorum.Buraya hangi üslupla yazılırsa yazılsın dünyanın en ağır,en anlamsız eleştiride yazılsa küfür edilmez,ayıptır.Ayrıyeten bencede çok kötü bir grupsunuz.Umarım benimde anama fln küfür edilmez.Yoksa AlcVol43 ün gösterdiği sabrı gösteremeyebilirim!!!!!
Alc43Vol demiş ki:abi bi de bana boyle yaklassan nasil mutlu olcam ama neyse benim ders veririm dememin sebebi neydi ? Yeni yetme liseli metalci demendi senin cunku ben liseyi bitireli 2 sene coktan olmus muzik yapmaya baslayali da 5 sene coktan olmustu sen direk yasla dogru orantiliymis gibi ezdin beni bende bunun ustune tepki verdim cunku haksiz bir elestri yaptin bana karsi yoksa emin olun benim de kotu bir niyetim yoktu ama bana ana avrat kufur edilince iyice sinirlendim ve bozuldum hic boyle abuk subuk hareketler beklemiyordum bi de tehdit ustune tehdit ee ne var bunda bende tehdit ederim ne var bunda herkes eder onemli olan bu forumda muzikle ilgili konusmak muzikle cevap vermektir kurtlar vadisi oynamak degil bence,tamam yanlis bi uslup olabilir kabul ediyorum bunun tek sebebi de bana yanlis uslupla elestri gelmesiydi yanilmanizdi yoksa baska bir garezim falan yok...
Tek uzuldugum nokta suydu siz buyuk buyuk amcalardiniz bizim gozumuzde boyle anlayisli cart curt ama cocuk gibi kufurler duyunca yikildik bunu soyleyeyim hic bir zaman kisilige yonelik elestri yapmadim bunu da lutfen goz onune alin ben ne kadar ilimli mesaj atmaya calissam saldiriyosunuz gerek yok saldirmakta ne var onu anlamadim ee ben de saldiriyim bende sizi tehdit edeyim nolcak bu?? Ustunluk gostermek istiyorsaniz yapin abi muziginizi gelin insanlar kimin ustun oldugunu gostersin olsun bitsin...Basarilar kolay gelsin...
helm demiş ki:Veddie demiş ki:Bu nasıl bir başlıktır yaa???Herif ana avrat düz gitmiş...Valla ne diyim sadece bu zihniyete sahip insanların müzik yapmasına üzülüyorum ve birazcık profosyonelliğe davet ediyorum.Buraya hangi üslupla yazılırsa yazılsın dünyanın en ağır,en anlamsız eleştiride yazılsa küfür edilmez,ayıptır.Ayrıyeten bencede çok kötü bir grupsunuz.Umarım benimde anama fln küfür edilmez.Yoksa AlcVol43 ün gösterdiği sabrı gösteremeyebilirim!!!!!
kardesim kimse bizim davulcumuza bascımıza vokalimize ders veririm diyemez buna 'eleştiri' diyenin kim olursa olsun alnını karışlarım bal gibi hakaret!
ha ders veririm de ha ana avrat küfret ha gel yumruğu gözüne çak ne farkı var
formun kapatılması önemli değil önemli olan kimin haklı olduğu!