lütfen, eleştiri gibi, nacizane takdirleri de kaldırmayı bilelim.
_FT_ arkadaşımın bu tutumu sebebiyle şu ana dek djinnstylo için yazdığım entrylerimi siliyorum, gruptaki arkadaşlarımdan da özür diliyorum.
odtülü yalaka arkadaşlar lafına kilitlenip kalmak hiç hoş değil. "arkadaşlarım" tabir edilen adamlar,bizlerin onlar hakkında ne düşündüğümüzü gerçekten biliyorlar. kimseye yalakalık yapmak, pohpohlamak, altını pişpişlemek, bize, en azından bana göre değil.
artık amatör gruplar piyasası öyle bir hal aldı ki, bu iş için insan üstü çaba sarfeden onca insan bu düşman tavırlardan sıkılarak, bulundukları yerlerden çekildiler.
insanların birbnirine destek olmaları gerekirken, takınılan tutum, alınan tavır, çokları gibi beni de rahatsız etmektedir.
biliyorum ki; şu dakikadan sonra amatör topluluklar, gönüllü distrolar, organizatörler, ne yaparlarsa yapsınlar, gruplar piyasasındaki bu karmaşayı sona erdirmeleri çok zordur.
insanlar birbirlerini tehdit ediyor, gönül verdikleri grupları için olmadık tartışmalara giriyor ve sadece, basitçe "müzik yapmak" olan amaçlarını bambaşka yollara saptırıyorlar. keşke bunlar hiç olmasa.
birbirimize destek olmamız gerekirken köstek olmak, bu piyasaya, bizlere ve uygar dünyaya verilen bir zarardır da.
kimsenin kimseye küfür etmeye hakkı yoktur, edilmez, ettirmemeliyiz.
"yalaka" kelimesini kesinlikle reddediyorum.
tartışmak yersiz..