İstanbul Doktor olup da müzik grubunda yer almak isteyen meslektaşlarımız var mı ?

Tıp mesleğimizin dışında sahne de almak isteyen meslektaşlarımızı gruba bekliyoruz (İstanbul).

Özellikle Türkçe Pop-Rock tarzında söyleyen Solist ve/veya Elektro gitar çalan (veya farklı enstrümanlar çalabilen) meslektaşlarımız varsa haberleşelim mutlaka, gruba dahil edebiliriz.

Son düzenleme:
Evet, bizim gibi çoğunluğu doktorlardan oluşan bir grup ile çalmak istiyoruz, bir sıkıntı mı var? Biz de bir URL bulduk, yeter ki cevap yerini net bir şekilde bulsun👍🏻

Son düzenleme:
Hocam biraz gevşeyin, aynı postu avukatlara atınca gülüyorlar. Doktorlarda bir gerginlik hali hakim. Siz hemen racona geçtiniz.

Edit* İşte o 2. satıra gelen güncelleme zaten kalibrenizi ortaya koyuyor. Sosyal çevrenize sabırlar dilerim. Şu ekran görüntüsü de kalsın.

ibnetordoktor.webp

Tüh 🙁

Neyse hoca, geçenlerde keşfettim. Dr. Skull diye bir grup var. Onlar da sizin gibi doktor müzik yapıyorlar. Güzel de müzik yapıyorlar gibi. Ama onlara aynı espriyi yapınca sizin gibi celallenmediler. Herhalde ben de Hacettepeliyim, doktorum diye ses etmediler. Bir ulaşın kendilerine belki işinizi tek kalemde çözerler.

Ama işin çözülürse ayda 1 xanaxını alırım komisyon olarak.

Eyvallah👍🏻

Eğer doğru konuşuyorsan ve dediğin gibi sen de doktorsan ve bu mesajları atmışsan vay halimize, şu an üzdün bizi Kara Cuma 😂

Tabi yav, yeterliliği çözdük bi tezini yazması kaldı. 6 sene tıp okumuş olana nazım geçmez de, dişçiden daha doktorumdur muhtemelen. 😀 Benim PhD Maden Mühendisliği üzerine ama, zulada gün ışığı görmemiş çiğ etle beslediğim söz öbekleri var. Anadolunun zengin irfanından beslenip, güzide işçilerden süzülerek bende biriken. Noktalarla gizlenmediği için hiç o toplara girmeden kibarca goygoya vuruyorum. Çok yükselmeden tatlı tatlı yol alalım bence. Bu forum insanların stres atma aracı biraz da.

Üyelik yeni, tavrı anlayabiliyorum. Biraz gevşersen daha rahat diyaloglara girersin bence insanlarla. (Yine de bi xanaxını alırım <3 )

Şükürler olsun şu yaşıma kadar diyaloglarımda sorunum olmadı, ama yine de sağol tavsiyen için, tavsiyelerine uyacağım doktorum benim💐

Madem öyle diyorsun, sözünde dur o zaman uzak dur bu gruptan, zorla mı sokuyoruz gruba seni, demek ki asıl niyet farklı olunca şekil 1A erlik bozuluyor, merak etme şu mesajınla sen de tanıtmış oldun kendini 👍🏻

Son düzenleme:
Linkteki olay gerçekten enteresan bir durumdur ama burada ilanı açan arkadaş grup ilanı verirken durduk yere Dr. olduğundan bahsetmemiş tercihen meslektaşlarından oluşan bir grup arayışında olduklarını belirtmiş.

Buradaki ilanlara bakarsanız kızlardan oluşan grup, 40 yaş üstü bireylerden oluşan grup vb.. gibi spesifik arayışlar olabiliyor bu çok normal. Sizin link biraz alakasız kaçmış bu durum için.

Geri