Donner D700 amfi önerisi

Tavsiye isteğin için en gereksiz bilgiyi verip, gerekli olanları vermemişsin. Gitara uygun amfi diye bir şey olmaz. Amfi tercihinde temel olarak, çalmak istediğin müzik türü, amfiyi kullanmaktaki amacın (evde düşük ses mi takılacaksın, sahneye mi çıkacaksın) ve en önemlisi bütçe önemlidir.

Tavsiye isteğin için en gereksiz bilgiyi verip, gerekli olanları vermemişsin. Gitara uygun amfi diye bir şey olmaz. Amfi tercihinde temel olarak, çalmak istediğin müzik türü, amfiyi kullanmaktaki amacın (evde düşük ses mi takılacaksın, sahneye mi çıkacaksın) ve en önemlisi bütçe önemlidir.
Pop müzik için kullanacağım evde kullanacağım bütçe ise 10-15 bin arası.

Fender al diyeceğim o zaman da fenderin 10-15w bandındaki amfileri bana tırt geliyor tercih meselesi tabi, marshall dicem o da popa gitmez, blackstar yine daha isabetli.

Blackstar Debut 30 deneyebilirsin yaşadığın şehirde Do-Re varsa, ben 50 olanı kullanıyorum ev ortamında gayet yeterli tek eksiği harici kabin çıkışı olmaması, ben aldığımda kafa sürümü yoktu olsa onu alırdım, pedallarla çok iyi anlaşıyor, send-return fx vs her şeyi var, düz transistörlü ampli, Blackstar ID Core bakabilirsin dijital modellemeli olarak, çok cırtlak gelmezse Orange Crush 20 yada 35 bakabilirsin, Marshall Mg 15 ve üstü olabilir, Fender Frontman yada Champion 20'lik modeller de üzmez bence...

Youtube'dan bakıp, imkanın varsa gidip deneyebilirsin.

Geri