😆 😆medusa666 demiş ki:bu arada güneşe verdiğiniz kedi medi neyim tırnağınıda iyi halt ettiniz verdiniz
😆 azımıza pisler artık sahnede tırnaklıyorum falan diye 😆 disipline vericem hepinizi..allah kahretmesin sizi 😆 😆
😆 😆medusa666 demiş ki:bu arada güneşe verdiğiniz kedi medi neyim tırnağınıda iyi halt ettiniz verdiniz
😆 azımıza pisler artık sahnede tırnaklıyorum falan diye 😆 disipline vericem hepinizi..allah kahretmesin sizi 😆 😆
aferim size..allahtan getirmiyor.. 😆lichking23 demiş ki:😆 😆medusa666 demiş ki:bu arada güneşe verdiğiniz kedi medi neyim tırnağınıda iyi halt ettiniz verdiniz
tamam canım..var yazarız tabikide 😆 teşekkür ederiz efenim 😀BandRoll demiş ki:merhaba arkadaşlar..bu geceki performansınız için tebrik ederim. gayet başarılısınız. sonuna kadar kalamadık artık yok yazmazsınız inşallah 😀 gestapodan sevgiler...
seyfi...
😆Uzun süredir Fırat'ın egemenliği altında olan sayfamıza bişiler yazayım dedim.
henüz bir gelişme yok ama geldiğiniz bir zamanda oturur konuşuruz 😉Magnus demiş ki:Cumartesi gelemedik kusura bakmayın.. Grubun bazı üyeleri şehir dışındaydı.. Bu arada Eskişehir konser olayı ne oldu?
bekliyoruz 😉ANIL_KAHYA demiş ki:Başarılarınızın devamını dilerim arkadaşlar...
En yakın zamanda izlemeye gelicez grup olarak...
görüşmek üzere...
saygılar&sevgiler...
sayıcam valla 😀 yandınız 😆 😉lichking23 demiş ki:Tamamdır. Bu hafta ordaız :twisted: :twisted:
sayıcam valla 😀 yandınız 😆 😉lichking23 demiş ki:Tamamdır. Bu hafta ordaız :twisted: :twisted:
iyi bakalım 😀 hatırlatırım gelmezseniz 😀 ben 2.yeni muse için de grup içinde girişimlerde bulunacağım bu arada 😉amsoblue demiş ki:baba yeni muse olcak da biz gelmiycez :!: yok öyle bişi :!: bu cmrtesi yolcu dayız.