ates olsa LesPaul kadar yer yakar.
Olmadı bant olayına gireriz. De sen neyini sevmedin.
Olmaz, tövbe olmaz, çabuk gider, canından bezersin, demedi deme.
Valla oyle, lakin icinde yanacak odun birakmamis besmelesizler; biraz arastirinca gordum ki 2008-2012 LesPaul Standard'in ici bildigin bosmus ki sanirim sen de yazdin.
http://www2.gibson.com/News-Lifesty...relief-gibson-les-paul-guitars-0615-2012.aspx
Soyle ornek vereyim, ben buraya geldigimde kocaman motorlu bir Pontiac aldiydim kendime ederi 1800 dolardi, 1800 dolara halbuki Standard'i ikinci el bile bulmam Turkiye'de, ABD'de de 1300-1500 bandinda o da iyi durumdaysa. O vakit sorarim ben tam olarak neye veriyorum bu paralari ? Merak etme Fender'in de baska rezillikleri var. Valla bazen dusunuyorum Luthier'e dikte ettirip yaptirmak disinda iyi ve uygun fiyatli gitar bulunabilir mi diye.
Abi alıntı olduğunu farkettin değil mi? Şimdi Eskişehir filan dedin, aklında "Steve Vai sabit köprülü gitar çalar." diyen adam olarak kalmayayım. 😀Basima gelenler, Bulent Ersoy'u bikini ile goreydim de bunu bu forumda gormeyeydim. Ulan Vai arabasiylan bile sabit kopruden gecmez, sallanan asma kopru bulur ondan gecer. Tovbe tovbe...
Sana demedim yahu senin alinti yaptigin adama dedik ama seni de isin icine katmak babinda senin mesajina yanit verdim, lakin original baslikta kendisine de fikhi acidan dediklerinin caiz olmadigini anlattim ayrica bakabilirsin. Senin bunlari dedigine kanaat getirsem selami sabahi keserim seninle, zaten carpilir koturum kalirsin. Eskisehir konusunda kendimden cok emindim Serhat, hala Kabul etmek istemiyorum o kadar yani...Abi alıntı olduğunu farkettin değil mi? Şimdi Eskişehir filan dedin, aklında "Steve Vai sabit köprülü gitar çalar." diyen adam olarak kalmayayım. 😀
Yahu bunun dedigin sey ile yani tremolo kolu sikiliginin ne alakasi var guzel kardesim? Yay ile kopruyu ayni yerde gorunce hemen sarilmissin... Benim sana dedigim sey su tikaci gibi kiytirik sey alyan anahtarina falan gerek yok.
O parayi sabit kopruye gomeceksem seni dinler Heritage falan alirim usta, olay budur. Historic mistoric artik ihlah olmaz bu adamlar. SG kalinliginda Gibson Custom yapmislar, daha da Davos'a gelmem Gibson bitmistir.Yook canıım! 2500 3000 dolara Traditional, Custom, historic, reissue al veya Gibson Custom Shop'a bas parayı bak nasıl kütür kütür gitar geçiyor eline.
SG kalinliginda Gibson Custom yapmislar, daha da Davos'a gelmem Gibson bitmistir.