Oh yeah.Mesela sabit köprülü gitarların tremolosu sonuna kadar döner ve orda tıkanır/sabitlenir.ve steve vai sabit köprü gitarlar kullanır.
Oh yeah.Mesela sabit köprülü gitarların tremolosu sonuna kadar döner ve orda tıkanır/sabitlenir.ve steve vai sabit köprü gitarlar kullanır.
Basima gelenler, Bulent Ersoy'u bikini ile goreydim de bunu bu forumda gormeyeydim. Ulan Vai arabasiylan bile sabit kopruden gecmez, sallanan asma kopru bulur ondan gecer. Tovbe tovbe...Oh yeah.
Vallaha ne dedigini tam anlamadim, tremolo koluna tork ayari nasil yapilir onu mu soruyorsun?Benimki sonuna kadar dönüp tıkanıyor fakat tremelo geriye doğru kalıyor 🙂 Bu başlıkta bilgi dileniyorum lann ayıptır yazın şu başlığa 😀
Osman bak bu adam olaya farklı bir çözüm bulmuş. Senin bahsettiğin aparatta aynı görevi mi görüyor?
Ayni gorevi goruyor da, 3000 dolarlik gitara selobant sar demek bize yakismazdi, ben yigitlige kakao surdurmem burnum dusse yere almam. Benim onerdigim sey illa parayla satilan marka sey olacak. Burada Marmaray'in sileceklerinin bile marka olmasini @hackeiommi beyle tartistim.
Ben ABD deyim ama Ankara'da yasiyor olacagim kismetse onumuzdeki ay sana Ankara'da ulastiririm. Gonul rahatligi ile ayril umrunda olur mu dunya, cakmissin Gilmour strati muzaffer bir Roma'li komutan gibi gireceksin baskente. Benim Fender'lerimin safagi yetmez bir kere Gilmour'la kapismaya.Sende Ankarada mısın? Ben yarın ayrılıyorum Istanbul'dan. Ayrıc saol bant olayı benimde hoşuma gitmemişti.
Abi senin esine Allah sabir versin 40 ina varmadan kalpten goturursun adami 🙂 Valla ben oylesine denedim hosuma gitmedi attim, ne kadar gider bilmiyorum, bunu kullanip gormek lazim. Sen kullaninca tecrubelerini yazarsin artik. Ama zaten 12 tane var bir pakette, 12 sini de ayni anda takmiyorsun. Baktin ise yaradi getirtiriz daha ABD de tanidik var merak etme sen.Hahahaha 😀 Valla iyi olur çok teşekkürler 🙂 Birde bu springler naylon demi kullandıkça değiştirmek gerekecek mi? Değişmesi gerektiğinde eskini çıkarmak sıkıntı olmaz demi? içerde parçalanırsa falan? Wooh ne sordum be.