drop b - a falan yapmak istiyorum slipknot çalmak istiyorum fakat tedirginim tellerim 011 elixir optiweb herhangi bi sorun olur mu.gitarımın floyd rose benzeri bi köprüsü olduğu için bilgi almadan yapmak istemedim işkence çünkü
anladım teşekkürler bir videoda görmüştüm dunlop ın 10-60 telleri vardı onlara falan ihtiyacım var sanırım slipknot çalabilmek için.11-49 tel ile drop b bir nebze ama yine zevk vermez ama drop a don lastiği kıvamında olur. Floyd rose sabitleyici aparatlar var, onlardan alırsanız yapabilirsiniz. Tremlock gibi bir şeydi sanırım isimleri.
Çok kalın numaralar yalnız, zorlamıyorsa sapı iyi. Üç yay da yetmezanladım teşekkürler bir videoda görmüştüm dunlop ın 10-60 telleri vardı onlara falan ihtiyacım var sanırım slipknot çalabilmek için.
10-60 7 telli gitar içindir. Yoksa altı tophane üstü şişhane olur 6 tellide. Gitarın skalası nedir?anladım teşekkürler bir videoda görmüştüm dunlop ın 10-60 telleri vardı onlara falan ihtiyacım var sanırım slipknot çalabilmek için.
gitarımın pek anlamasam da skalası sanırım 25 1/2" sitede yazdığına göre.24 perde.10-60 dediğim 6 telli jim root telecaster ile çalınmış bi parçaydı çok çok iyiydi tonu onun açıklamasında görmüştüm ondan sordum10-60 7 telli gitar içindir. Yoksa altı tophane üstü şişhane olur 6 tellide. Gitarın skalası nedir?
dediğim gibi 11-56 (daddario exl117) işini görür ama gergin tel seviyorsan 12-60(Daddario Exl148)gitarımın pek anlamasam da skalası sanırım 25 1/2" sitede yazdığına göre.24 perde.10-60 dediğim 6 telli jim root telecaster ile çalınmış bi parçaydı çok çok iyiydi tonu onun açıklamasında görmüştüm ondan sordum
teşekkürlerdediğim gibi 11-56 (daddario exl117) işini görür ama gergin tel seviyorsan 12-60(Daddario Exl148)