semizotu25 demiş ki:Tabi canım doğrudur, Batuhan' ın gitarı Stagg Telecaster, manyetikler Artec, Rocktek pedalları var ve konserlerde Marshall Micro Amps kullanıyor...
korn_u17 demiş ki:semizotu25 demiş ki:Tabi canım doğrudur, Batuhan' ın gitarı Stagg Telecaster, manyetikler Artec, Rocktek pedalları var ve konserlerde Marshall Micro Amps kullanıyor...
ehuehehehhehehehehe 😀😀
marshall fenomeni olduğu için en ufak marshall a kadar kullanıyor. Hatta plajda karı kız tavlamak içinde marshall a custom cep amfisi yaptırmıs 2 watt gücünde o da lambalı fulltone drivemış 😀
HAMZA13 demiş ki:mg15dfx kullandığına dair bişeyler duydum doğruluk payı varmıdır? bana doğru olabilir gibi geliyor nede olsa marshallın fenomenlerinden birisi ...
0.11 teli çalması işkencedir ya. Varmı kullanan?Batuhan 0.11 tel kullanıyor yanlız... ve her konser öncesi yeni tel takılıyor gitarına.
İyi gitaristlik kullandığın akor sayısıylamı ölçülüyor ? Hadi onu geçtim bana aşağıdaki link verdiğim şarkının sadece (kayıt anında atılmış doğaçlama solosunu geçtim..) nakarat akorlarını %100 doğru olarak yazarmısın lütfen ? Madem böyle bir iddada bulundun şu 7 akoru bir paylaş bizimle 🙂 Klavye delikanlılığı çok kolay öyle değil mi ? Yanlış anlama Batuhanın kıçını yalayan salak bir fan değilim, sadece artık bu ülkede somut birşeyler yapan insanlar bu kadar kolay karalanmasın, biraz desteklensin,öldükten sonra yaptıkları ortaya çıkarılıp alkışlanmasın. Bir insan hakkında böyle bir şey söyleyebilmek için, bence en az onun kadar gitar bilgisine sahip olmak gerekmezmi ? Bilginiz varsa şu nakarat akorlarını bekliyorum ben 🙂 Buralardayım...
İyi gitaristlik kullandığın akor sayısıylamı ölçülüyor ? Hadi onu geçtim bana aşağıdaki link verdiğim şarkının sadece (kayıt anında atılmış doğaçlama solosunu geçtim..) nakarat akorlarını %100 doğru olarak yazarmısın lütfen ? Madem böyle bir iddada bulundun şu 7 akoru bir paylaş bizimle 🙂 Klavye delikanlılığı çok kolay öyle değil mi ? Yanlış anlama Batuhanın kıçını yalayan salak bir fan değilim, sadece artık bu ülkede somut birşeyler yapan insanlar bu kadar kolay karalanmasın, biraz desteklensin,öldükten sonra yaptıkları ortaya çıkarılıp alkışlanmasın. Bir insan hakkında böyle bir şey söyleyebilmek için, bence en az onun kadar gitar bilgisine sahip olmak gerekmezmi ? Bilginiz varsa şu nakarat akorlarını bekliyorum ben 🙂 Buralardayım...
ahha ne duman mı o da ne ?? 😀 birkaç şanslı amatör tarafından oluşturulmuş şans lı ( yani tesadüfen tanıdıkları vardır veya şansa birileri bunları gördü ( ki pek görülecek bişeyleri bile yok yani) ve keşfetti ) bir gurup parçası okadar. benim tanıdığım bir çok kişi daha kaliteli ve profesonelce gitar çalabilme kapasitesine sahip bunu burda belirteyim , ayrıca haksız olan taraf şu duman denilen şey çok tutuluyo da daha tanınmamış gurupların iyi çalmalarına ramen tanınamaması demek müziğin ciddi anlamada öldüğü an demektir. size çok ciddi bir şekilde soliyorum ne şaka ne de gırgır ama ben ve bir çok arkadaşım dumanın o solistinden hem daha iyi solo atabiliyoruz hemde sololarımızı kendimizi daha iyi bir şekilde yapabiliyoruz ve onun yaptığı gibi müziğin temasına uygun kısa bir solo değil ve sürekli aynı müzik boyunca hep başa dönen o kısa sololardan bahsetmiyorum ayrıca duman dinleyen arkadaşlarımıza Guns'n Roses gurubunu bir kere de olsa dinlemelerini ( tabi gurubu biliyosanız ) ve ordaki soloları iyi dinlemelerini şiddetle tavsiye ederim belki ozman gerçek Rock müziğini dinlemiş olursunuz . teşşekürler