grunge88 demiş ki:ben duman hakkında nıe bole duusnuluo anlamıorum ıster sarı ıster yesıl bunu tartısırz aramızda ama sana ne oluyor? bu senı neden bu kadar rahatsız ettıde yazdın? artı sen batuhandan daha ıyımısın kı gelıp bole laflar edebılıosun? bana ornek verme abı bırıne laf atıcaksan ondan ıyı olda ezılme kı ezılmek sızın cıın normal bısı bunu anlıyorum
gelelım esas konuya batuhanı tanımak ıstıosan bu aksam dvd al ızle orda kısa bır blues show yapıo onu bır ızle hala batuhan hakkında ıyı degıl dıyosan gıt mojoda bır dınle onu hala kotu dıyosan bence sen sus artık yanı anlamıyorum neden duman hakkında bole dusunuonuz kı ???
duman hakkında olumsuz bır elestrın varsa onu buraya yapma eger gercekten bır zekan varsa baslıgı okuman lazımdı bunu bılmelısn..
adamlar zaten kendılerı dıyor etkılendıklerı gruplar var ınkarda etmıyorlar ama sız hala ezmekten yanasınız tamam duman berbar ıgrenc hatta kalıteısz yapıyo pekı sen dumandan ıyı yapabılıyon mu?
kısacası artık forumda gereksız yerde dumana elestrı yapana gereklı ıslem uygulansın burası duman ekıpmanları baslıgı duman elestırısı degıl
Herhangi birini bir konuda eleştirmek için, ondan iyi olmak zorunluluğu yoktur. Bir filmi beğenmediğin ve bunu dile getirmek için zaman daha iyisini çekmek zorunda olmadığın gibi, Batuhan Mutlugil'i eleştirip, onu sevmediğimi dile getirmek için ondan daha iyi olmam gerekmiyor. Öyle olsaydı sanat eleştirisi diye bir kavram olmazdı. Hiç bir şair, modacı, ressam, heykeltraş eleştirilemezdi. Böyle mantaliteye ancak bir taş devri zihniyeti sahip olabilir.
Duman'a asla, "boktan, kötü, iyi değil, berbat.. vs" gibi yakıştırmalar yapmadım. Bunlar senin fantezilerin olmalı. Batuhan Mutlugil ile de bir problemim yok. Beğenmiyorsan kendini aşağıya at tarzı yaklaşımını da mantığa aykırı buluyorum. Beğenmiyorum kendisini. Eğer Duman'ın tarzındaki gitaristlere göre eleştiriyorsak bilemeyeceğim ancak ahım şahım bir gitarist olmadığını düşünüyorum. Bu kadar basit. Birisini Mojo'da dinleyince ya da Blues şov yapınca beğenmek gibi bir zorunluluk falan mı vardı hem?
Son olarak bu sitede Duman'ı eleştirmenin bir atılma sebebi olmadığını, ancak Türkçeyle alakası olmayan bir dili kullanmanın ve kişisel saldırı ve haraketlerin yer yer atılma sebebi olduğunu biliyorum. O konuda da tavsiyem, kullandığın dile biraz daha dikkat etmendir diyorum ve bu başlığı gereksiz yere daha fazla meşgul etmek istemiyorum 😉