Durak (Alternative Metal) - Ankara

herkese güzel yorumlari için tesekkür ediyoruz arkadaslar yine bilimum aksilige ragmen(trampetin yrtlmasi vs...) sizi eglendirmeyi basarmisiz ve tek 1iniz bile konser boyunca 2 dakka sabit duramadiginiz için de tesekkür ederiz🙂 hakkaten eglenceli bir konser oldugunu düsünüyorum herkese tekrar tekrar tesekkür ederiz..
bu durak'in öss den önceki son konseriydi biraz aradan sonra 1 sene çalsamamanin acisini cikarticaz arkadaslar yeni besteler yeni coverlar hatta yeni bir tarzla yeni konserlerle gelicez hepiniz saolun görüsmek üzere...

konserden sonra aldım demonuzu çeliklerden 3 ytl vererek... 😀 neyse parasında diilim önemli de değil zaten 😛
demoyla ilgili söylemek istediim bişey var:cover beste fln hepsi çok iyi tebrik ederim ama vokal konserde daha başarılıydı bence. demodaki pek sağlam gelmedi bana daha önceki izleyişlerimle kıyaslarsam...
hatam varsa düzeltin :roll:

mythe demiş ki:
konserden sonra aldım demonuzu çeliklerden 3 ytl vererek... 😀 neyse parasında diilim önemli de değil zaten 😛
demoyla ilgili söylemek istediim bişey var:cover beste fln hepsi çok iyi tebrik ederim ama vokal konserde daha başarılıydı bence. demodaki pek sağlam gelmedi bana daha önceki izleyişlerimle kıyaslarsam...
hatam varsa düzeltin :roll:
hatan 0 o demoyu alma vokaller rezil bile diyecektim zaten🙂 ya söyle ki ben o kayda girerken mesela martilarin sözlerini 15 dakka önce elime aldgm kagittan okudum+ ilk kayda girisimdi hayatimda bunun yaninda da daha sonra bestelerde yaptigim vokalleri stüdyo ve konserlerde bayagi gelistirdim..o vokal kayitlarini tekrar yapacaktim hatta formdaki önceki sayfalarda da yazmistim sanirsam ama okul mokul kaynadi tabi🙂 neyse saol sen yinede begendigin için🙂

o kayit sadece iste fikir olsun size yoksa bi numarasi yok 🙂 becerememisiz olsun😛
bu arada konserdeki "benim yuzumden cikan aksilik yuzunden gecikme"icin ozur diliyorum trampetin alt derisi ben baslarken cok hafif yirtikti ya bi onceki gunden kalma bi problemdi yada davul kurulurken o yirtik yok oldu yani deri de yok oldu zamanla gidip trampet alip gelmek zorunda kaldik o yuzden gecikti hersey sagolun bu arada bu konserde "0" studyoyla yapilmistir bilgilerinize..

Selamlar
gelen dinleyen herkese teşekkürler.
Olmazsa olmaz gitara bi haller olmadan bir konser bitmez ilkesiyle çalıştım tekrardan. Tek sorun çıkmayan konser bundan önceki konserdi onda da sahneden oturan adam prosesörün üstüne bira döker de gene gitar gider diye bekliyodum ama olmamıştı.
Eren bu msjı okuduğunda beni kesin ara. önemli.
herkes iyi baksın kendisine. 19 hazirandan sonra durak tekrar sahnede.

arkadaslar sekil yapiyo demeyin bisey aciklamak istiyorum bugünden itibaren ailem candostlarim arkadaslarim yanimda olan herkes durak kardeslerim butun kendini bilen arkadaslarim benim yasama sebebimdir...ben hayatta deger verdigim birkaç sey için ve bu grup için yasiyorum..bunu bugün tamamen anladim ve herkes bilsin istedim çünk dostluk hayatin tek anlami..baska da hersey yalan...

canım barancım sen hiçbirşeyi takma kafana seni seven o kadar o çok insan varki!! diğerlerini salla zaten 😛 bu arada şu kayıt yollama işi hayırlı olur işallah!!

Baran oglum yollayin kesin bak ihmal etme bu arada millet ben grubumu seviyorum bu isi yapacaz arkadaslar tek bunu soyluyorum BUYUK konusuyorum bu sefer o kadar gaz var cunku bende...
Bu arada baran imzana RUJ yaz oglum kesin ve hemen beni dinle 🙂

eet bugün yolladi deniz ne kadar bunu yollama oglum vokaller b.k gibi diyip gerçekleri sererek moralimi bozsada😀 seçilmek mucize gibi bisey bile olsa ben de feci gaza geldigimi belirteyim🙂) neyse canim artik isallah diyelim yaziyorum eren yazmammi

Siz kazanamazsınız da kim kazanır ben anlamam kardeşim.Babam bile her dinleyişin de kimdi bu grup sorup duruyor o derece yani.çok yakındır bisilerin başlangıcı hissediyorum hissediyorummmmmm 8)

Geri