Durak (Alternative Metal) - Ankara

ben senin arkadaşınmıyım lan tırt... ABi diyeceksin güzelim ABİ 😛( şaga la şaga ) olm varya siz böyle daima ilklere imza atıyonuz da kimse anlamıyo o kötü 🙂 bi anlasalar ne çaldığınızı ne yaptığınızı bayaa bi hislenirlerde olsun,siz new beginings çalın ben hoplar zıplarım... ( olm bu arada en sevdiğim şarkılarından biridir... Ankara geldiğinde sana klibini felam izletiyim bize bi ara uğrarsan cigerim hadi dilledim)

bu arada Eren'cim şafak kaç????

Biz hep ilkleri gerceklestiriyoruz ama kimse farkinda degil neyse...
Safak 19 ABİcim...
Zaten ne calarsak senin tepkine gore seciyoruz oktay bunu seviyor oktaya calalim bu sarkiyi konserde oktay finch seviyor dur bi dinleyelim finch'i aha cok guzelmis bu sarki super calalim 😛

ahahahaha , yamayın lan şımartıyosunuz beni 😛
olm ama Finch daha farklı olacak valla...poison the well duygusal olmasına rağmen biraz sert kaçmıştı millet bön bön bakmıştı ama Finch daha pop punk havasında ya daha şeker bi müzik seyirci buna tepki verecek görürsün.... bide şarkı çok damar 🙂

tabi gönül ister ki " three simple words " de çalın ama nerdeee 😛...... ( bak ipucu verdim ha )

hobaaa yürrü beeeee , olm şimdi harbi çalacakmısınız la bu şarkıları.... ciddimisin yani....
olm siz bunları çalın bende bi konserinizi bile kaçırısam namerdim ( başka şansım varmış gibi 😛 )

vee uzun bi aradan sonra yine bir konser haberi arkadaslar durak biziz rock bar'da öss günü yani 19 haziran pazar günü sahne alacak bizle beraber su anda kesin olarak ismini veremedigima ama bikaç güne kesinlesecek bi çok grup çkacak vermek zorunda kaldigimiz aranin acisini çkaralim beyler🙂) umarm çok güzel bi gün olucak...

Albümün ismi: Karma Karışık
Yapımcı Müzikotek, Dağıtım: EMI, Kapak tasarım: Kırmızı Kalem

Albüm Galatasaray Lisesi mezunu müzisyenlerin şarkılarından oluşuyor, GSL pilav gününe yetişecek şekilde (5 Haziran 2005 Pazar) ilk parti basılıyor, haziran ayı içerisinde dağıtımı yapılacak.

İçerik:
1. Candan Erçetin / Bu Sabah 4:25
2. Tuna Kiremitçi Kumdan Kaleler / Sana Dair 4:20
3. Eren K. Akay / Varsayımlar Nafile 3:25
4. CTT Band / Inspector 4:36
5. Ali Erenus/ Ben Ölümden Korkarken 4:13
6. Dağhan Baydur / Sevince 2:45
7. Bora Ayanoğlu / Fabrika Kızı 2:20
8. Murat Çekem / Seninle Varım 3:40
9. Fikret Kızılok / Why High One Why 6:00
10. Bülent Yalçınkaya / Gecenin Büyüsü 3:15
11. Bora Akad / Petroselinum Hortense 2:32
12. Durak / Çalgıcı 2:49
13. Murat Çekem & Mercury / Sen Olmazsan 4:52
14. The Blue Bubbafingo / Don’t Try To Fool Me 3:21
15. Renan Bilek / Doğrusu 4:22
16. Numbs / Spoiled 2:55
17. MAT / Herkes Biliyor 3:15
18. Penta Tonik / Ortaya Karışık Beste 3:36

Bu Durak siz misiniz?Sizseniz hayırlı olsun...

Oofff... Al işte yaa...
Eren bu şarkılar iki gitar. tek gitar öyle güzel olmuyor.
Dağıtmaya son 12 gün.. ile bitiyor sonunda şükür ya.
Eren 2 eylül de bi aksilik çıkmassa istanbulda hep beraberiz dostum.

Geri