Durak (Alternative Metal) - Ankara

Biz noterden bugun grup ismini aldik soyle bir sorun var onlar daha once aldiysa bizimkinin bir gecerliligi yokmus ama daha almadilarsa durak biz oluyoruz.

de annadigim kadaryla bi complication cd de tek sarkilari var..onun için de noterden almak gerekli mi yoksa noterden isim sadece grubun adiyla albüm çikartilirken mi gerekli..ben pek bilmem de :roll:

Ben adimizi kullanan diger grup isini halletcem olmazsa bile yani onlar bizden once aldiysa bile bunun cozumunu buldum DURAK isminin patentini alcaz arkadaslar bu noter isinden yaklasik 100 kat daha masrafli ama tam gecerli bir sey...
Arastirdim basvurduktan bir yil sonra alabiliyorsun ismin patentini ama basvurdugun an o isim senin oluyor.Daha once noterden almis bile olsalar gecmis olsun demek zorunda kaliyoruz arkadaslara 🙂
Burdan da anlayacagimiz gibi para her seyi cozuyormus🙂
5 senenin hatirina 2000ytl deger mi deger bence deger en azindan🙂

Daha ortaya yeni çıkan bi grubun çıkar çıkmaz hem noterlenmiş hemde patentlenmiş olması biraz imkansız bi şey bence ahmet cim. o yüzden içimiz rahat burdan barkod a da çok teşekkürler sööledii sözler için. Gözümsünüz 🙂
500 YTL helal olsun benden grubuma kardeşlerime

benden de helal olsun 500 ytl 🙂
Arkadslar yeni sezona cillop gib bir bas gitarla giriyoruz vallahi umarim ugur getirir bize...
Barancim tekrar hayirli olsun 🙂

Geri