yok bu o değil o bi sonraki durak 😛ryaonair demiş ki:bu durak, 20 mayıs ilef şenliklerine gelicez deyip hem gelmeyen, hem aramayan, hem de aradığımızda açmayan durak mı acaba?
grupta eren diye biri var mı? bende öyle birinin tel i var da..
lipstick_ demiş ki:yok bu o değil o bi sonraki durak 😛ryaonair demiş ki:bu durak, 20 mayıs ilef şenliklerine gelicez deyip hem gelmeyen, hem aramayan, hem de aradığımızda açmayan durak mı acaba?
grupta eren diye biri var mı? bende öyle birinin tel i var da..
Alc43Vol demiş ki:Carsamba gunu konustugumda yarin haber vercem dedim kesinlestirmek icin aradim umit beye ulasamadim sizden birisi ben arattircam dedi ve yarim gun size ulasmaya calistim ama ulasamadim o kadar ciddi bi organizatorseniz bunu da dusunun ben haber vermek icin yarim gunumu harcadim ayrica 4 grubumdan baska bi tanesini getircektim isim degisikligini haber vercektim kimse orali olmadi kusura bakmayin bu arada ben EREN.
Alc43Vol demiş ki:Carsamba gunu konustugumda yarin haber vercem dedim kesinlestirmek icin aradim umit beye ulasamadim sizden birisi ben arattircam dedi ve yarim gun size ulasmaya calistim ama ulasamadim o kadar ciddi bi organizatorseniz bunu da dusunun ben haber vermek icin yarim gunumu harcadim ayrica 4 grubumdan baska bi tanesini getircektim isim degisikligini haber vercektim kimse orali olmadi kusura bakmayin bu arada ben EREN.