Durak (Alternative Metal) - Ankara

Arkadaslar Yuxexes aralik sayisinda bizimle ilgili 1/3 sayfalik bir yazi vardir merak edenler ve ilgilenenler icin soyluyorum ayrica bugun radyo bilkentte rockpark programinda sarkilarimiz ve soylesilerimiz yer alimistir dinleyen destekleyen herkese tesekkurler 2 yeni beste uzerine calisiyoruz gercekten guzel islerle karsiniza cikacagiz. www.myspace.com/durakband

uzuuuun bi aradan sonra tekrar buldum turkrock accountumu 🙂 durak'tan bi tek baran(bass)'la tanışmıyorum eminim o da çok güzel bi insandır, hepiniz ayrı ayrı çok çok çok değerli dostlarsınız benim için.. müziğiniz hakkaten güzel artık bi DURAK sound'u oluştu sanırım 🙂 yeni besteleriniz mükemmell çok etkiledi beni eminim herkeste aynı etkiyi yaratır. şarkılar türkçe olmasına rağmen batının altyapısını etkili bi biçimde yansıtıyo 😀 müzik sitesi olunca böle şeyler demek zorunda gibi hissettim kendimi nese beyler sizi çoook seviyorum tnh'ye de msj attım saat sabah 7 vallahi uykum geldi.. bugün görüşürüz. erencim seni ayrı öpüorum ki ***** emosu veyahut **** yalakası deme diye 😀ehuehu. kendinize iyi bakın. sercan

ilkokul arkadaşım olan erenin davul yeteneğine diyeceğim yok ve durak grubu ismini ankarada duyurmuş sağlam gruplardan başarılar arkadaşlar hep devam edin böyle umarım sizlerle birgün aynı sahneyi paylaşırız ...

afis3mart1gu4.jpg

🙂 hadi bakalım cumartesi tekrardan...

Geri