Kullanan var mıdır? Maestro Fuzz'a ne kadar yakındır?
Şimdiden teşekkürler 🙂
Şimdiden teşekkürler 🙂
...Kullanan var mıdır? Maestro Fuzz'a ne kadar yakındır?
Şimdiden teşekkürler 🙂
O zamanlar dediğiniz gibi Keith Richards bununla beraber George Harrison, John Lennon, Billy Gibbons gibi üstadların kullandığı bir pedal.Sanırım Keith Richards'ın fuzz tonu örnek alınarak yapılmış bir pedal, malum hem fuzz olması hem de ismi bana direk malum kişiyi anımsatıyor 🙂
Kullanan var mıdır? Maestro Fuzz'a ne kadar yakındır?
Şimdiden teşekkürler 🙂
ben sanırsam jordan bosstone klonu diye duydum satisfaction fuzz için
Küçük bir modifiye derken? Link var mı?küçük bir modifiye ile ona dönüşüyormuş evet
Küçük bir modifiye derken? Link var mı?
Süper!"install a 8,2nF cap into the free holes of C7 and you have the perfect Bosstone Fuzz sound." şu şekilde bir yorum okudum. Aşağıdaki linkte zaten C7,D2 ve D3'ü bunun için boş bıraktıklarını anlatıyor. kolaylıkla modlanabilir farklı diyot ve kapasitörler ile
Expert Review: Electro-Harmonix Satisfaction Fuzz | Harmony Central
8,2nf polyester 63v olur mu?"install a 8,2nF cap into the free holes of C7 and you have the perfect Bosstone Fuzz sound." şu şekilde bir yorum okudum. Aşağıdaki linkte zaten C7,D2 ve D3'ü bunun için boş bıraktıklarını anlatıyor. kolaylıkla modlanabilir farklı diyot ve kapasitörler ile
Expert Review: Electro-Harmonix Satisfaction Fuzz | Harmony Central
olur ama diodeları unutmayın8,2nf polyester 63v olur mu?
Voodoo Lab Bosstone ile Superfuzz hakkında ne düşünüyorsunuz? Lab Bosstone yerine superfuzz üretiliyor sanırım.ben sanırsam jordan bosstone klonu diye duydum satisfaction fuzz için
Voodoo Lab Bosstone ile Superfuzz hakkında ne düşünüyorsunuz? Lab Bosstone yerine superfuzz üretiliyor sanırım.
hayır değil, modifiye edilmiş BosstoneNe dediğinizi anlayamadım, herhangi biri diğeri yerine üretilmiyor, Voodoo Lab Super Fuzz, Univox Super Fuzz klonu.
hayır değil, modifiye edilmiş Bosstone
Ben de o yüzden anlayamadım. Açıklama ile ürün adı alakasız.Evet öyleymiş şimdi baktım,böyle yanıltıcı bir isim koymaları anlamsız geldi bana.