Biraz zararlı çıkarım o alışverişten, zira PRS SE değil, 10 top USA.Abi prs custom 22 ile fender mexico takası düşünür müsün
Biraz zararlı çıkarım o alışverişten, zira PRS SE değil, 10 top USA.Abi prs custom 22 ile fender mexico takası düşünür müsün
Ben se zannettim, çok saçma oldu evet 😁Biraz zararlı çıkarım o alışverişten, zira PRS SE değil, 10 top USA.
137236 eklentisini görüntüle
Bir kere Kevin Bond sıfırını bulup kararsız kalıp almamıştım. Hayatımdaki Top 10 eşşek kafalılıklar listesinde vazgeçilmez maddelerden biridir.Hocam Kevin Bond'a ve Kelly'e dikkat edin çok pis gözüm kaldı! =)
Prs se 245 de mi olmaz?Problem yok 🙂
En azindan şimdi kime gidecegimizi biliyoruz... (@levantin )Bir kere Kevin Bond sıfırını bulup kararsız kalıp almamıştım. Hayatımdaki Top 10 eşşek kafalılıklar listesinde vazgeçilmez maddelerden biridir.
Erdem Birgül? 😀 Ağır Marshall'cı olarak Mark 4'lere bayılıyorum bu arada. Çok çok güzel setup.
Bir rack de bizden olsun öyleyse 😎
Amin.Şüphesiz ki biz mor preamplara, mor gitarlar takılsın istedik.
Soldano 58.,1
143278 eklentisini görüntüle
İS Tİ YO RUM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hatunun sonunda isyan bayrağını çekmesiyle ekipmanın çoğunu salondan kaldırıp kendime muzik ve oyun odası kurdum. Bunu da bir fotoyla kutlayayım dedim. 143267 eklentisini görüntüle