selamlar,
Fırsast buldukça bu amatör gruplar yığını içinde besteli grup ya da kişileri dinlemeye çalışıyorum.yapacağım yorum cageklips nickli arkadaşın imzasındaki sound click sayfasında bulunan parçalara dair olacak. eğer grubun ortak parçaları değilse yalnızca çağeklips'e söylenmiş farzediniz.
uyuyan güzel, zamanın ötesinde ve korku adlı parçaları dinledim, aslında dinledikten sonra da daha önce dinlediğimi farkettim.
tüm parçalar da öcellikle bas kullanımını beğendiğimi öncelikle söyliyim.new modal army'yi andıran bi bas kullanımı var ve benim için yeryüzündeki tek punk grubudur kendileri.
sound olarak ilk ikisi, bi süre önce dinlediğim DDr diye bi grup var, onlarla bi benzerlik taşıyor hafızam beni yanıltmıyorsa, beğendiğim bi gruptur ama ne yazıkki vokal de de benzerlik gösteriyor.Aslında vokalin şan ya da ses rengi olarak bi sorunu yok ama enstrümanlar o kadar melodi yoğunluğu içinde ilerlerken vokalin gergin ve bağırtılı bi hali var ben pek sevmiyorum bu tür söyleyişi. şöyle söyliyim soldier of fortune gibi bi parçaya smoke on the waterımsı bi söyleyiş gibi.belki de vokal mic'iyle ilgili bi meseledir.
parça düzenlemeleri, iilk ikisi için, hoş olmuş özellikle zamanın ötesindenin final kısmı çok güzel, aslında insanın keman olsaydı diyesi geliyor o kısmda, ya da o tür bi zımbırtı, ama genel olarak bi parçanın kaldırabileceği her varyasyonu denemişsiniz ve bunu yaparkende uyuyan güzelin finaline giriş kısmı dışında bu iki parça da hiçbi zorlama ve eğreti öğe sokuşturmamışınız, çoğu zaman çeşitleme yapmak gayesiyle parça çorbaya çevriliyor da ondan söylüyorum.. hasılı bu iki parçayı sevdim ve söylediklerim aslında kendimce kompliman oluyor.
korkuya gelince, sanırım birazcık korkutalım bari kaygısıyla vermişiniz kendinizi keyboarda. sinir edici bi girişten sonra keyboard biraz daha dingin bi hale geliyor ama parça benim için pek psychodelic bi ürün olmamış. zaten keyboardun baskın olduğu ve kullanılan seslerin de bariz bi ben aslında enstrüman değilim zorla ses çıkartıyorlar benden diyen enstrümanımsı seslerden oluştuğu parçaları genel genetik olarak sevmem, bu da dünyayı daha iyi bi yer haline getiriyor değil.bence bu parçayı da diğerlerinin güzergahına koyun, ben daha uygun bi müzikal kimliğe kavuşacağını düşünüyorum.
şimdilik bu kadar zırvalayabiliyorum, vakit bulunca başka parçalarınızı da
dinleyip daha iyi zırvalamayı umuyorum.